Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1117 Kayıt tarihi : 21/03/10 Yaş : 34 Nerden : ADANA
| Konu: Fenerbahçe TezahuRatLarı Paz Mart 21, 2010 10:50 pm | |
| Bu dünyada herşey yalan Birtek gerçek sensin inan yolun sonu ölüm olsa vazgeçmem ben bu sevdadan Fenerbahçe Fenerbahçe
Haydi bastır şanlı kanarya Coşalım her maçında Yemin etti bu sene tribünler Şampiyon ol sen fener..
Ister kölen olayım istersen öldür beni Fenerbahçe bayrağı Mezarda sarsın beni..
Lacivert ve Sarı Fenerbahçe bu alemin kralı.
Yüz yıl kupa almasak küme düşsek de olur Şampiyonluğu son maçta kaybetsek de ne olur Hiç yüzümüz gülmese, hep ağlasak da olur Bizim için fark etmez sevdan onurumuzdur..
Candan öte sevmedik mi seni kanarya Issız gecelerde gittik deplasmanlara Öl dedin de ölmedik mi senin uğruna Bu canlar feda olsun Kanaryam sana
Hep inandık hiç yıkılmadık En kötü günde bile dimdik ayaktaydık Yemin ettik biz bu sene Boyun eğecek herkes Fenerbahçeye..
Aşkımız harbiden Sevgimiz gönülden Asla vazgeçmeyiz Fenerbahçem senden..
Her zaman her yere gider Ne yağmur ne çamur dinler Severse gönülden sever Bu alemde GençFenerliler..
Güzeller içinden bir seni seçtim Kalbimi sana ben sana verdim Bu alemde kral sensin Fenerbahçem Şampiyonluk için saldır Fenerbahçem..
En son Admin tarafından Ptsi Mart 22, 2010 1:27 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Admin Admin
| Konu: Geri: Fenerbahçe TezahuRatLarı Paz Mart 21, 2010 10:50 pm | |
| Beraber yürüdük biz bu yollarda Beraber ıslandık yağan yağmurda Şimdi sıra geldi şampiyonluğa Haydı bastır şanlı Sarı Kanarya..
Ne beşiktas Ne cimbom Ne de trabzon Bu sene sensin şampiyon Hadi bastır Fenerbahçe..
Inandık size bu sene Görmek isteriz şampiyonluklar içinde Şampiyon olunca tüm Türkiye Inleyecek en büyük Kanarya diye..
Neyleyim bu dünyayı sen olmayınca Efsanesin sen Kanarya Ne paraya ne de pula Değişmeyiz seni asla..
Fenerbahçem benim biricik sevgilim Söyle senden başka kimim var benim Seninle ağlarım seninle gülerim Söyle senden başka kimim var benim..
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü ne kupa büyüklüğüdür Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte adı konamaz..
Dur şimdi herşey isteyince yapılır Sen inan herkes nasılda inanır Imkansız diyenler hep yanılır Sonunda iyiler mutlaka kazanır..
Ne kartalı ne cimbomu sen olmazsan yok bu hayatın anlamı Senden başka yok bir sevdam Bu senede şampiyonsun sen Kanaryam..
Şampiyon Fenerbahçem ne istersen iste benden Istersen donatalım dört bir yanı bayraklarla Istersen çınlatalım dört bir yanı şarkılarla Istersen eğlenelim davullarla zurnalarla..
Dünyada görülmemiş böyle bir sevda Karşılıksız bu Sevgi ömür boyunca Bu taraftar seninle gelir ölüme Şampiyonluk yakışır Fenerbahçeme..
Haydi bastır şanlı Fener Senin sevgin ömre bedel Ne kupalar ne ödüller Ne de cimbomlu geceler Bu dünyada tek isteğim var Mutlu ol yeter..
Gönül verdik bu renge Kafa tuttuk herkese Mezar taşımda bile Yazacak Fenerbahçe..
En son Admin tarafından Ptsi Mart 22, 2010 1:29 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Admin Admin
| Konu: Geri: Fenerbahçe TezahuRatLarı Paz Mart 21, 2010 10:50 pm | |
| Ne sevmek ne de sevilmek Ne de ağlayıp gülmek Senin hasretin bize ölüm demek Şereftir seni sevmek Sana Kanaryam demek Bu sevdamız ölene dek sürecek..
Öyle bir sevgi ki tarif edilmez Fenerli olmayan kimse bilemez Seni bizden başka kimse sevemez Fenerim herşeyim..
Tribünlerde hep dillerde Bu sevda bitmez gönüllerde Dar ağacında olsak bile Son sözümüz Fenerbahçe..
Lacivert ve Sarı Fenerbahçe bu alemin kralı Galatasaraylı unutmamalı 6 kasımı..
Kadıköyde göremezsin sarı kırmızı Donuna bile saklayamazsın atkını Mc donalds bile o renklerle Kadıköye alınmadı Fenerbahçe geliyor, alır aklını..
Her zaman geldik seninle her yere Gönül verdik biz bu renklere Seninle cehennem cennet bize Öl de ölelim Fenerbahçe..
Bir nefes gibi muhtacım ınan sana Sen iste yeter düşelim yollarına Bütün maçlarını hep inanarak oyna Hep beraber koşalım şampiyonluğa..
Gecenin ardında silahlar patlar Hep yükseklerde çatışma çıkar Köşe başlarında cesetler yatar Kim vurduya gitmiş beşiktaşlılar..
Söz bizde beste bizde Taklit yok bizde Inönüde samiyende Kral biziz bu alemde! | |
|