PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Hiç Yakışıklı Bir Adam Değildi Vote_lcapHiç Yakışıklı Bir Adam Değildi Voting_barHiç Yakışıklı Bir Adam Değildi Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Hiç Yakışıklı Bir Adam Değildi Vote_lcapHiç Yakışıklı Bir Adam Değildi Voting_barHiç Yakışıklı Bir Adam Değildi Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Hiç Yakışıklı Bir Adam Değildi Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Hiç Yakışıklı Bir Adam Değildi Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Hiç Yakışıklı Bir Adam Değildi Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Hiç Yakışıklı Bir Adam Değildi Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Hiç Yakışıklı Bir Adam Değildi Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Hiç Yakışıklı Bir Adam Değildi Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Hiç Yakışıklı Bir Adam Değildi Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Hiç Yakışıklı Bir Adam Değildi Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Hiç Yakışıklı Bir Adam Değildi Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Hiç Yakışıklı Bir Adam Değildi

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Hiç Yakışıklı Bir Adam Değildi Empty
MesajKonu: Hiç Yakışıklı Bir Adam Değildi   Hiç Yakışıklı Bir Adam Değildi Icon_minitimePtsi Nis. 05, 2010 9:12 pm

Moses Mendelssohn hic yakisikli bir adam degildi. Cok kisa boyunun olmasi yani sira, cok garip bir de kamburu vardi.
Mendelsohn, günün birinfr Hamburga da yasayan bir isadamini ziyarete gitti. Isadaminin, Frumtje adinda cok güzel bir kizi vardi. Moses, bu güzel kiza umutsuz askla tutuldu. Fakat güzel kiz onun cirkin görüntüsünden ürkmüstü. O nedenle, degil onun sevgisine karsilik vermek, yüzüne bile bakmak istemiordu. Ayrilma zamani geldiginde Moses, güzel kizin üst kattaki odasina cikti ve tüm cesaretini toplayarak onunla son kez konusma girisiminde bulundu.

Kizin güzelligi öylesine ölaganüstüydiki, bir n icin onun cenetten geldigini bile düsündü. Fakat kizin, basini kaldirip da yüzüne bakmamaktaki direnci, Mosesi cok üzdü. Güclükle barabildigi konusmasini sirasinda cirkin asik, bu güzl kiza bir soru sordu:
“Evliliklerin kutsal bir özelligi olduguna inanir misiniz ?”
“elbette” diyerek yanitladi güzel kiz ve gözlerini yine kaldirmayip Mosesin yüzüne yine bakmadan, kendi de ona bir soru sordu:
“Peki ya siz ?” dedi. “Siz inanirmisiniz buna ?”
MOses bir an bile duraksamadi:
“Evet, bende inanirim” dedi ve ekledi: “Biliyor musunuz? Her erkek cocugu dogdugunda Tanri, onun evlenecegi kizi belirlermis.
Benim dogdugumda da benim evlenecegim kiz belirlenmis ve bana ´Senin karin kambur olacak `demis. O zaman ben bir istekte bulunmusum Tanri´dan. “Tanrim, kambur bir kadin bir trajedi olur, Lütfen onun kamburlugunu bana ver ve onu güzel bir kadin yap demistim”

Mosesin bu sözlerinden sonra Frumtje gözlerini yerden kaldirdi, onun gözlerinin icine bakti ve elini uzaatip, Mosesin elini tuttu. Ve daha sonra da onun, sevgili esi oldu. Bu anlatigimiz bir “peri masali” degil, ünlü Alman besteci Mendelssohn´un büyükbabasi ile büyükannesinin evlenmerinin ö
https://prensesm.yetkin-forum.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Dünyadaki En Kıllı Adam
» Kahverengi Pijamalı Adam
» Kaktüs Adam Rekoru
» Kendi Burnunu Isıran Adam