PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Sunucuya Baglanırken Hata (ÇÖZÜMÜ) Vote_lcapSunucuya Baglanırken Hata (ÇÖZÜMÜ) Voting_barSunucuya Baglanırken Hata (ÇÖZÜMÜ) Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Sunucuya Baglanırken Hata (ÇÖZÜMÜ) Vote_lcapSunucuya Baglanırken Hata (ÇÖZÜMÜ) Voting_barSunucuya Baglanırken Hata (ÇÖZÜMÜ) Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Sunucuya Baglanırken Hata (ÇÖZÜMÜ) Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Sunucuya Baglanırken Hata (ÇÖZÜMÜ) Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Sunucuya Baglanırken Hata (ÇÖZÜMÜ) Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Sunucuya Baglanırken Hata (ÇÖZÜMÜ) Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Sunucuya Baglanırken Hata (ÇÖZÜMÜ) Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Sunucuya Baglanırken Hata (ÇÖZÜMÜ) Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Sunucuya Baglanırken Hata (ÇÖZÜMÜ) Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Sunucuya Baglanırken Hata (ÇÖZÜMÜ) Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Sunucuya Baglanırken Hata (ÇÖZÜMÜ) Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Sunucuya Baglanırken Hata (ÇÖZÜMÜ)

2 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Sunucuya Baglanırken Hata (ÇÖZÜMÜ) Empty
MesajKonu: Sunucuya Baglanırken Hata (ÇÖZÜMÜ)   Sunucuya Baglanırken Hata (ÇÖZÜMÜ) Icon_minitimeCuma Mart 26, 2010 8:52 pm

Arkadaşlar Öncelikle Selam Öncelikle
Lütfen Alıntı Yapmayın Yaparsanızda Altına [GM]Aruro'Dan Alıntıdır Deyin..
Ayrıca Kesinlikle Alıntı Deyil Kanıtlıyıcagım
Arkadaşlar Kanıt Oyuna Girerken [GM]Aruro turkmmo Servere Baglandı
Turkmmo.com Yükleniyor Der
Kanıtını Goruceksiniz
Vericegim Dosya
Gerekli Dosyalar.rar Onun İçini Açın Gerekli Dosyalar (Klasör Var Onu Masaüstüne Kopyalayın Sonra İçindekileri Açın Dosyalar Şöyle
Locale
Pack
Ymir Work
Mc
Mc(WORD)
Mc.dll

Bu Dosyaları Alın Metin2 Tr Klasörüne Atın Zaten Var Diye Bir Şey Gelirse Tümüne Evet Deyin Sonra Emre-28'İn PaylaştıgıTr Yamayı İiçine Atın
MC(Word) Belgesini Hamachi Agınıza Göre Ayarlayın Ama Mesela
sizin Hamachi Agınız 98.54.266'İse Oraya
98.54.100 Yazıcaksınız

Arkadaşlar Bunları Yapın Eyer Hala O Sorunu Diyorsa Oyunu Kurarken Hata Yapmışsınızdır.!

Sorunu Ben Böyle Çözdüm Arkadaşlar Bir TEŞEKKÜR YETER

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Arkadaşlar Llinkin Kırılacagını Zannetmiyorum Kırılırsa Lütfen Mesaj Yazın Düzeltiyim
Arkadaşlar Lütfen Bir TEŞEKKÜRü Çok Görmeyin

Arkadaşlar Sunucuya Falan Baglanırken İstedigin Şeyleri Yazmak İçin

Dedigim Şeyleri Yerine Getirin
Locale Dosyasına Girin Tr Dosyasına Girin Ara Butonuna Basın
Orda Doyanın İçindeki Deyim Yerini Seçin Ve Oraya
LOGIN_CONNETING
Yazın Sonra Onunuze Gelen Dosyayı Açın

LOGIN_CONNECT_FAILURE: Sunucu bakımdayken (oyun kapalıyken) çıkar. Karşısındakini silip oyun kapalıyken ne yazmasını istiyorsanız onu yazın.

LOGIN_CONNECT_SUCCESS: Sunucuya bağlandın yazısını çıkartır. Bunu istediğiniz gibi değiştirin (Server ismi Sunucusuna bağlandınız...) gibi...

LOGIN_CONNETING: Sunucuya bağlanacaksın yazısını çıkartır. Bunu istediğiniz gibi değiştirin. (server ismi Sunucusuna Bağlanacaksınız...) gibi...

Arkadaşlar Sunucya Baglnırken İstediginizi Yazının Asıl Konusu İçin

Portmaplar Açılsınki=Başkalarıda Girsin
7 Adet Timed Out Gelsin Ve 5 Daika Bekleyin
Hamachiniz Açık Olsun Dediklerimi Yapın Girer

Arkadaşlar Tr Yama Linki Yenilendi Ben Upload'ladım İndirmek İçin

GEREKLİ DOSYALAR MI NE BİRİNDE ŞİFRE İSTİO ONUN ŞİFRESİ:merturat ZATEN ALTINDA WORD BELGESİNDE BELİRTTİM

Sadece Bazı Yerleri Alıntıdır... (Çok Az Bir Bölümü Alıntı)
LİNKLER YENİLENDİ...!

BU KONU TURKMMO sitesinden alıntıdır
https://prensesm.yetkin-forum.com
askkolik
Metin Moderatör
Metin Moderatör
askkolik

Sunucuya Baglanırken Hata (ÇÖZÜMÜ) Empty
MesajKonu: Geri: Sunucuya Baglanırken Hata (ÇÖZÜMÜ)   Sunucuya Baglanırken Hata (ÇÖZÜMÜ) Icon_minitimeC.tesi Mart 27, 2010 4:20 pm

paylasım icin tsk Admin abi

Sunucuya Baglanırken Hata (ÇÖZÜMÜ)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Msn Messenger Hata Kodları ve Çözümleri