PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Aşkların En Güzeli Vote_lcapAşkların En Güzeli Voting_barAşkların En Güzeli Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Aşkların En Güzeli Vote_lcapAşkların En Güzeli Voting_barAşkların En Güzeli Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Aşkların En Güzeli Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Aşkların En Güzeli Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Aşkların En Güzeli Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Aşkların En Güzeli Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Aşkların En Güzeli Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Aşkların En Güzeli Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Aşkların En Güzeli Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Aşkların En Güzeli Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Aşkların En Güzeli Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Aşkların En Güzeli

YazarMesaj
LagaLuga
Super Moderatör
Super Moderatör
LagaLuga

Aşkların En Güzeli Empty
MesajKonu: Aşkların En Güzeli   Aşkların En Güzeli Icon_minitimePtsi Nis. 05, 2010 9:56 pm

Her gün okul çikisi sahile gider orAdaki kirik dökük banka oturup denizi seyrederim. Dalgalarin kiyiya çarparak çikardigi ses içimi huzur dolu bir hissin kaplamasina neden olur. Seviyorum yalniz kalmayi zaten etrafimda samimi oldugum bir kaç kisi disinda kimse yok. Dertlestigim, derdimi anlatmaya deger gördügüm iki sey var, deniz ve dalga sesleri. Kalbime benzetiyorum bu ikisini. Bazen durgun, bazen deli gibi hareketli belkide bu yüzden beni anlayisla karsilayan ve sürekli dinleyen derdime ortak oldugunu düsündügüm bu iki vefakar dostlarimdan baska dert ortagim diyebilecegim kimse yok hayatimda. Sanki karsimda beni anlayan, beni dinlemekten ve benim dertlerime ortak oldugu için sevinen birisi varmis gibi karsimda, yasadiklarimi ve bitanecik platonik askimi anlatirim deniz ve dalga seslerine... "Biliyormusunuz dostlarim bu gün gözlerimin içine öyle manali bakti ki kalbimin hala yerinde olduguna inanamiyorum sanki yerinden firlayacak sandim kalbimi. Söyleyin bana hirçin dalgalar ben bu kizi niye bu kadar seviyorum ne buluyorum onda ona bu kadar baglanmamin sebebi, büyüsü ne? Aslinda ona bu kadar baglanmamin ve seni seviyorum diyemememin bi açiklamasi var elbet. Ben onu içimde çok güzel bir yere koydum ve tertemiz duygularimla benim için en mükemmel ne ise o sekilde kurguladim, ve ben onu elini tutmak yada gezip tozmak için sevmiyorum ben onu gerçekten sevgilerin en güzeline layik gördügüm için seviyorum. Belkide ona açilamamamin, gözlerinin içine bakipta kalbimdeki sicakligi hissetmesini saglayarak seni seviyorum diye haykiramamamin tek nedeni bu büyünün bozulmasindan korktugum içindir. Ben ona deliler gibi asigim, ona seni seviyorum diyerek bu askin benden güzel duygularimi alip gitmesine izin veremem çünkü bunu kaldiracak kadar güçlü oldugumu zannetmiyorum zaten gerçek sevgide karsiliksiz sevebilmek degilmidir?

Aşkların En Güzeli
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Aşkların En Güzeli