PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Bir Şizofrenin Aşkı Vote_lcapBir Şizofrenin Aşkı Voting_barBir Şizofrenin Aşkı Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Bir Şizofrenin Aşkı Vote_lcapBir Şizofrenin Aşkı Voting_barBir Şizofrenin Aşkı Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Bir Şizofrenin Aşkı Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Bir Şizofrenin Aşkı Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Bir Şizofrenin Aşkı Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Bir Şizofrenin Aşkı Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Bir Şizofrenin Aşkı Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Bir Şizofrenin Aşkı Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Bir Şizofrenin Aşkı Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Bir Şizofrenin Aşkı Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Bir Şizofrenin Aşkı Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Bir Şizofrenin Aşkı

YazarMesaj
LagaLuga
Super Moderatör
Super Moderatör
LagaLuga

Bir Şizofrenin Aşkı Empty
MesajKonu: Bir Şizofrenin Aşkı   Bir Şizofrenin Aşkı Icon_minitimePtsi Nis. 05, 2010 9:59 pm

Bu olayi bir gazetede okumustum.Aklima geldigi zama tüylerim ürperir.Içene kapanik bir delikanli vardir.Hergün isten çikinca parka arkadaslarinin yanina ugrar.Birgün gittigi parkta çok güzel bir kiz görür,ve yaninda gidip oturmaya karar verir.Cesaretini toplayip dedigini yapar.Kiza merhaba oturabilirmiyim der.Kiz gülen bir yüzle tabiki der.Ve orda konu ilerler delikanli kizin yanindan ayrilirken telefon numarasini ve bir daha buraya gelip gelmecegine sorar.Kiz ben hep burdayim,ayrilirlar.Delikanli is çikislarinda artik hep kizla bulusur arkadaslarida artik sitem etmeye baslar.Birgün eve arkadaslari ile gider.Annesi kapiyi açar.Anne arkadaslarim geldi yemek yiyip disari çikicaz der.Annesi aglayarak odayi terkeder.Delikanli bu olay karsisinda sasirir.Arkadaslari ile yemek yer sohbet eder ama akli hep annesindedir.Neden böle yaptigina anlam veremez.Aradan uzun zaman geçer.Parktaki kiz arkadasi ile artik evlenmeye karar verirler.Bu olayi annesine anlatmak için kosa kosa eve gider.Kapiyi açip içeri girdiginde annesinin aglama sesini duyar.Sizin oglunuz sizofren diye bir ses duyar ve sessizce mutfaga girip dinlemeye devam eder.Annesi doktor bey bir çaresi yok mu diyerek doktoru ugurlarken çocugunu yerde aglarken görür.O sirada çocugun aklindan evlenecegi kiz geçer ya oda hayalse der.. Annesin sesiyle irkilidir delikanli.Sen der, delikanli evet anne bütün konusmalarinizi duydum deyerek kendini disari atar.Aklinda heg evlencegi kiz vardir.Allahim ne olursun o hayal olmasin der ne olursun olmasin..Sakinlesince eve gider ve annesi çocuga herseyi anlatir.Eve getirip gülüp konustugu yemek yedigi arkadaslarinin bir hayal oldugunu söyler.Delikanli saskin bir halde oda hayal evet biliyorum der. Aradan iki gün geçtikten sonra kiz arkadasini arayip evine yemege davet eder.Kiz bu nazik olay karsisinda teklifi kabul eder.Delikanli annesine herseyi anlatir.Bana dogru söylicegine dair annesine yemin ettirir.Oda hayal mi degil mi diye sadece annesine güvenmektedir.Aksam olup çatar.Kizi is yerinden alip eve götürür.Ama hep dua eder ALLAHIM insallah hayal degildir diye.Evin kapisini heyecanli bir sekilde çalar.Kiz çocugun bu hareketlerine anlam veremez.Vee annesi kapiyi açar yüzünde bir gülümse merhaba KIZIM der.Delikanli bu olay karsisinda sok içindedir.SADECE EVET EVET HAYAL DEGILSIN DIYE BAGIRIR... Delikanlinin bugün hayal olmayan 2 tane çocugu vardir Melis ve Hakan adında..

Bir Şizofrenin Aşkı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sürgün Yaşadım Bu Aşkı
» Timsah Gelio xD Bursaspor aşkı olanlara