PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Melekler Bile Ağladı Vote_lcapMelekler Bile Ağladı Voting_barMelekler Bile Ağladı Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Melekler Bile Ağladı Vote_lcapMelekler Bile Ağladı Voting_barMelekler Bile Ağladı Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Melekler Bile Ağladı Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Melekler Bile Ağladı Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Melekler Bile Ağladı Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Melekler Bile Ağladı Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Melekler Bile Ağladı Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Melekler Bile Ağladı Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Melekler Bile Ağladı Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Melekler Bile Ağladı Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Melekler Bile Ağladı Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Melekler Bile Ağladı

YazarMesaj
LagaLuga
Super Moderatör
Super Moderatör
LagaLuga

Melekler Bile Ağladı Empty
MesajKonu: Melekler Bile Ağladı   Melekler Bile Ağladı Icon_minitimePtsi Nis. 05, 2010 10:00 pm

ZAMANIN BİRİNDE MİYDİ ONU SEVİŞİM YOKSA ZAMANIM HEP ONUNLA MI DOLUYDU... İŞTE BÖYLE BAŞLADI UMUDUM SEVDAM İLK ALDANIŞIM, SON YALVARIŞIM... BİR SENE SONRA BULDU BENİ OYNADIĞIM EN SON TİYATRO OYUNUNUN ÜZERİNDE BİR SENE GEÇTİKTEN SONRA CEBELLEŞTİ SIKILDI BUNALDI AMA BULDU EN SON DARBEYİ VURMAK İÇİN BELKİ... DERİN MAVİ GÖZLERİNE AŞIK OLMUŞTUM UMUTSUZLUĞUM ÇARESİZLİĞİM BOĞULMUŞTU ONUN O DENİZ MAVİSİ GÖZLERİNDE, HAYRANLIĞI KISA SÜRDÜ YA BENİM Kİ... KİMDİ O HER GÜN BİRAZ DAHA TANIDIĞIM HER GÜN TANIYIP BİRAZ DAHA BAĞLANDIĞIM KİMDİ O? GÜVENMEME SEBEP NEYDİ BÖYLE DELİ GİBİ? GÜZEL KELİMELER KURDURMAMA SEBEP KİMDİ, YOKSA KELİMELER MİYDİ İHTİŞAMIMIZI ARTTIRAN, KELİMELER ZIRH KELİMELER SIĞINAK OLMUŞTU AŞKIMA, NEYDİ İÇİMDE SENİ BU KADAR ÖZELLEŞTİREN, VARDIN DEĞİL Mİ? ORDAYDIN BİR ZAMANLAR... SAĞIR DEĞİLDİM AMA DUDAKLARINI OKUMAMA SEBEP NEYDİ, NEYDİ KONUŞURKEN SAÇLARINI DÜZELTMEME SEBEP VE AYRILIĞIMIZA SEBEP NEYDİ? NEYDİ MELEKLERİ BİLE İMRENDİRİP, SONUNDA AĞLATAN AŞKIMIZA, YA GİDEMİYORUM YA DÖNEMİYORUM AŞKIM AMA BİR ŞEYİ İYİ BİLİYORUM BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM

Melekler Bile Ağladı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Melekler Ve Şeytanlar