PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Fitceci Aslan Masalı Vote_lcapFitceci Aslan Masalı Voting_barFitceci Aslan Masalı Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Fitceci Aslan Masalı Vote_lcapFitceci Aslan Masalı Voting_barFitceci Aslan Masalı Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Fitceci Aslan Masalı Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Fitceci Aslan Masalı Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Fitceci Aslan Masalı Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Fitceci Aslan Masalı Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Fitceci Aslan Masalı Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Fitceci Aslan Masalı Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Fitceci Aslan Masalı Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Fitceci Aslan Masalı Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Fitceci Aslan Masalı Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Fitceci Aslan Masalı

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Fitceci Aslan Masalı Empty
MesajKonu: Fitceci Aslan Masalı   Fitceci Aslan Masalı Icon_minitimePtsi Nis. 05, 2010 10:00 pm

Fitceci Aslan Masalı

Aç aslan bir çayırdaki üç ineği gözüne kesmiş: kesmiş ya, üçünden korkmuş.
"Ben birini parçalarken öbür ikisi bir olur, hakkımdan gelirler sonra." Diye düşünmüş."En iyisi," demiş, "Bunları ben birbirlerinden ayırayım, teker teker paralayım. Daha kolay olur benim için."
Öyle yapmış aralarına girip fitneyi sokmuş, her birini öbüründen ayırmış. Sonra teker teker tenhada kıstırıp paralamış, yemiş.

(Birlik güçlülük verir. Bir olundu mu düşmanlar çekinir, sokulmaz. Akıllı kişi dediğin, dostlarının, akıl yoldaşlarının yanından ayrılmaz, kopmaz hiç. Güvenli olur.)
https://prensesm.yetkin-forum.com

Fitceci Aslan Masalı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bir Kurbağa Masalı
» Kardeş Ali Masalı
» Gül Masalı
» Polonya Masalı
» Üç Evlat Masalı