her sonbaharda aklıma düşecek olan saklı gülüm.sen öyle bir anda çıkmıştınki karşıma bir boşluktan kurtardın sen beni.ama yakınlaşmaya çalıştıkça sana beni uzaklaştırdın.günün birinde belki yine çıkarsın karşıma.kim bile bilirki.umarım çıkmazsın bu derin yara gördükçe kanıyor.bu yarıyıl tatili belki herşeyi anlatacak bana beynimin içinde ama seni çıkartıp atarım beynimden ya kalbimden nasıl atacağım.aşk kolay bulunmuyor sonuçta.ben buldum sen yok dedin üstüne varmadım ama seni unutamadım.bir aşk masalı başlatcağımıza inandım belki bir çocuk gibi.önemi yok zaten.zaman umarım beni iyi eder.işte bir yazıyı daha bitirmiş bulunuyorum.belki hiç gelmeyecek sonu bunların.gelmesini istemem... arkadaşlar bu bir aşk hikyeleri serisidir 20 adet hikeye bulunmaktadır 2 adet hikaye tarzı 7 adet mektup tarzı 11 adet aşkı haykırma mektubu vardır 5 adet gönderdim 15 tanesini de göndereceğim.okuduğunuz için teşekkür ederim.görüşmek üzere.. Not: Mert Bey Yazılarınıza bir başlık yazabilirseniz çok iyi olacak : Editör..