PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Nasıl Ölümüne Aşk Vote_lcapNasıl Ölümüne Aşk Voting_barNasıl Ölümüne Aşk Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Nasıl Ölümüne Aşk Vote_lcapNasıl Ölümüne Aşk Voting_barNasıl Ölümüne Aşk Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Nasıl Ölümüne Aşk Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Nasıl Ölümüne Aşk Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Nasıl Ölümüne Aşk Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Nasıl Ölümüne Aşk Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Nasıl Ölümüne Aşk Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Nasıl Ölümüne Aşk Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Nasıl Ölümüne Aşk Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Nasıl Ölümüne Aşk Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Nasıl Ölümüne Aşk Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Nasıl Ölümüne Aşk

YazarMesaj
LagaLuga
Super Moderatör
Super Moderatör
LagaLuga

Nasıl Ölümüne Aşk Empty
MesajKonu: Nasıl Ölümüne Aşk   Nasıl Ölümüne Aşk Icon_minitimePtsi Nis. 05, 2010 10:02 pm

herkese merhaba..benim şimdiye kadar erkek arkadaşım olsun istemedim nedenleri yaşm küçük okul güvenememe olgun olup kolay kolay taşınabilecek bi kız değilim..sevdiğim tabi oldu ama sevgili hayır..karşıma biri çıktı ve seni seviyorum dedi yok dedim sonra baktım ki çok sevdim zamnında ama o kişiler beni sevmedi kaldıramadı yada bi kızsın ne kadar söleyebilirsin yada öle belli edebelicek bi kız değil gayet ciddi biriyim ve yaşımdan çok olgunum..en kolayı beni seveni sevmeye çalışmaktır dedim sevebilirim çalıştım o seviyorum dedikçe ben sevmeye başladım ama her defasında sevmediğimi sevmeye çalıştığımı belli ettim ki bigün mutsuz olmasın emin değilim derdim sevmeden seni seviyorum asla demedim sonra zaten başardım ve sevdim onu...seninle ciddi düşünüyorum dedi ve bende inandım..herşeyi konuşuyorduk ailesine bahsetmişti 1 sene sürsün öyle nişan yapacaktık..sensiz asla yaşayamam dedi ölürüm dedi ölene kadar sevecem dedi ben her güvenmiyorum dediğimde kızdı ben farklıyım güven dedi..sonra güvendim..daha sonra onun hayatında fazlalık geldğimi düşündüm ölçmeye çalıştım dedim fazlalıksam ayrılalım yk hayır dedi sensiz yapamam ya ben istersem dedi tmm istemiyorum ama şu hatayı yaptın neden dedim açıklama yapmadı şimdi ben istemiyorum dedi o gece tüm yalvarmlarıma rağmen ben yarın memlekete gidiyorum eşyalrımı hazırladım dedi.. 2 3 saat sonra tamam dedi devam edelim yalvarmalarımdan sonra..hiç gurur yapamamıştım seviyordum ...sonra ertesi gün oldu herşeyi yüzyüze halledelim dedik..bana ailem gidiyo başka bi ile dedi ben ne yapım dedim tabiki gitmeni istemem seni bırakıp gitmiorum dedi asla bırakmam ben burda dururum herşey yolunda ayrıldık daha sonra eve gittik msj da dedim hala bi korku var içimde ailen benle gelirse derse dedim annemle konuşuyorum geleceksin dedi dedi..peki oraya gidince başka biri çıkar karşına dedim öle bişey yapmamaya çalışcam dedi sonra ben kendime güveniyorum dedim bu sefer o senden başkasını gözüm gömez asla senden başkası olmayacak diyen ve ölene kadar sevecem diyen insan ben oraya gidersem değişirim dedi güzellikle bitsin...peki dedim..içim yana yana acı çeke çeke yatklarda yatıyordum üzüntüme başımda dua okuyodu beni üzüldüğümü gören yakınlarım.. ben son bi msjla gururumu ayaklarımın altına alıp son bi kez dedim ki beni hiç mi sevmedin yalanmıydı sevdim ama soğudum dedi 1 gün içinde bunlar oldu çok seven insana ne oldu ailesimi ikna etti bilmiorum..ailesi istemse bile benle birlikte sonuna kadar istemişti göze almıştı..en önemlisi tüm bunlar çok kısa 1 ay içinde oldu tam 1 ay sürdü belki birçoğunuz tepki verecek kısa zamn içinde tanıyamssın inanamasın ama o güvendirdi ...ben hiç bişi anlamadm üzgünüm sadece ne hakkı vardı hayallerimi yıkmaya ne ypmaya çalıştı..itirafıma lütfen alaycı yada horgörücü yorumlar yazmyın..çünkü benim desteğe ihtiyacım var..HOŞÇAKALN

Nasıl Ölümüne Aşk
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Msn Messengerden ip nasıl bulunur
» Hızır Nasıl Görülür
» Sana Nasıl Kandım
» burçlar nasıl özür diler
» HtmL Nedir NasıL KuLLanıLır