PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Chaki Çağırdık Cin Geldi Vote_lcapChaki Çağırdık Cin Geldi Voting_barChaki Çağırdık Cin Geldi Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Chaki Çağırdık Cin Geldi Vote_lcapChaki Çağırdık Cin Geldi Voting_barChaki Çağırdık Cin Geldi Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Chaki Çağırdık Cin Geldi Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Chaki Çağırdık Cin Geldi Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Chaki Çağırdık Cin Geldi Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Chaki Çağırdık Cin Geldi Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Chaki Çağırdık Cin Geldi Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Chaki Çağırdık Cin Geldi Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Chaki Çağırdık Cin Geldi Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Chaki Çağırdık Cin Geldi Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Chaki Çağırdık Cin Geldi Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Chaki Çağırdık Cin Geldi

YazarMesaj
LagaLuga
Super Moderatör
Super Moderatör
LagaLuga

Chaki Çağırdık Cin Geldi Empty
MesajKonu: Chaki Çağırdık Cin Geldi   Chaki Çağırdık Cin Geldi Icon_minitimePtsi Nis. 05, 2010 10:06 pm

merhaba.benim eda.bir gün arkadasımla izin alıp gezmeye cıkmıştık.bizim eve yakın bir yer vardı.hem çimenlikti hemde asfalt vardı orada.biz çimenliklerin olduğu yere gittik.geziyoduk ama canımız çok sıkıldı.ben ruh çağıralım dedim.ben böle şeylerlere o zaman inamazdım.çocukluk aklı işte.sonra arkim chakiyi çağıralım dedi.bende tamam dedim.sonra çağırdık.geldiysen bir işare bırak dedik.orada bizim olduğumuz yerin altından yani köprü gibi biyerdi altından araba geciyorduaraba frenleme sesi geldi.sanki o onda kaza olmuş gibi.biz çok korktuk.sonra arkadaşım ailemizden birinin ruhunu çağıralım o bizi korur dedi.arkadaşım anneannesini bende dedmi çağırdım.sonra ordan hızla uzaklaştık.arkadaşımın başından böyle olay öncedende geçtiği için iyice etkilemişti onu.artık arkadaşımın yanında böle ruhlardan falan konuşulunca o kurkuyu gözlerinden okuyorumm..

Chaki Çağırdık Cin Geldi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ankaralı Namık - Dar Geldi Sana Ankara |2010|