1997 nin subat sogugunda geceye yaklasirken saat ben bir arkadasimin evinden geliyordum hava soguk ve sokagin girisindeki lamba yanmiyordu sadece evinmizin yanindaki mezarlagin sonundaki sokak lambasi yaniyordu.hemen onun yaklasik bes metre içerisinde mezarlikta iki kisinin elinde kazma ve kürekle togragi kazdigini gördüm.hemen bi hisimla eve kostum zili çalip telasla eve girdim evdeki misafirlere de söyledim onlarda balkondan baktilar tam bakarken o iki kisi mezarligin duvarindan atlayip kaçtilar.o gece biraz korkuyla yattim.sabahleyin kalktigimda ilk isim mezarligin içine gidip oraya gidip bakmak oldu.gördügüm manzara beni ürkütmüstü ayni çocuk mezari gibiydi.arkadaslarimi çagirdim ve burayi kazalim dedim ama onlar korktuklarindan yanasmadilar.bende kazma ve kürek alip kardan donmus olan topragi kazmaya basladim birazdan bir siyah poset çikti kürekle poseti yirtim ama bir poset daha çikti onu da yirttim ve kanli bir bez parçasi çikmisti.acaba bu neydi diye merak ediyordum arkadaslarim beni uzaktan seyredebiliyorlardi.elime eldivenimi giyip bezi araladigimda insan organina benzeyen beyaz bir sey çikti.hemen posete koyup üzerini toprakla kapattim.hemen uzaklastik oradan.aradan bir hafta geçti hemsire olan komsumuza olanlari anlattigimda o da bunun düsük yapan bir bayana ait olabilecegini söyledi ama ben ne zaman mezarligin oraya baksam o manzaradan etkilendigimden hizlica eve çikarim...