Hep filmlerde korkunç olaylar gece,yagmurlu ve simsek çakip yagmur yagan günlerde olur ya ben de o yüzden çok korkarim onlarin etkisinde kalip.Yagan günlerde mutlaka aileden baska birisiyle yatarim.Bu küçüklügümden beri böyledir. Yine yagmurlu bir gündü ve yatmisti evdeki herkes.Gece saat ikide çok siddetli bir gök gürültüsüyle yataktan siçradim.Ranzanin üst katinda yatiyorum.Korkudan daha fazla tek basima yatacagimi düsünerek yan odadaki babama seslendim.Oda sadece siimsegin isigiyla aydinlaniyordu sadece.Çok bagirmiyordum baskalari da uyanmasin diye. Sonra odamda karanlik birsey yürüyordu.Gölge gibiydi sanki.Babamdir dedim ve ona birseyler söylemeye basladim.Ama dikkatlice baktigimda orda kimse yoktu ve ordaki gölge kaybolmustu. Bende o korkuyla ranzadan atladim ve babamin yanina gittim.Onu uyandirdim ve annemin yanina yatmak istedigimi söyledim.Babam da kalkti benim yatagima gitti ben de annemin yanina.Çok tirsmistim.Ne oldugunu bilmiyordum.Biraz düsünüp ve etrafima bir daha görür müyüm diye bakindiktan sonra uykuya dalmisim. Sabah oldugunda olanlari unutmustum ama onun ne oldugunu,gerçek mi hayal mi oldugunu bilmiyordum.Hala aklima gelir o olay ve her gece simsek çakip gök gürüldediginde uyuyamaz korkarim...