Hiç ayrıntıya girmeden hikayemi anlatmak istiyorum.Fakat tek bir ayrıntı vermem gerek benim çocukluğum teyzemin ve amcamın yanında geçti yani teyzemin kocası amcam oluyor.2Kardeş 2 kardeşle evleniyor. Bir gece evde teyzem ben ve erkek kardeşim yalnızdık.O gece amcam gece mesayisine kalmıştı.erkenden yattı.Fakat ben sabah ezanına doğru uyandım.Odaya bir göz attım bişey yok.Sonra bidaha baktım bu sefer evde biri vardı.Hemde amcam.Evet amcamdı.Ama farklı davranıyordu korktum yorganın altından onu izledim.Odamdaki dolabı açtı.Şaşırdım sürekli gıcırdayan dolaptan hiç ses çıkmadı, sonra dolabı kapadı bana doğru döndü.Yanıma yaklaştı elini uzattı.Tam yorganımı açıyorduki bağırmaya başladım.buraya kadar herşey normal eve hırsız girmiş olabilirdi ve ben uyku sersemliği ile onu amcam sanmış olabilirdim.Ama öyle değildi.Ben bağırınca o bana bakı güldü ve,ve duman olup perdenin arkasına geçti.Teyzem benim sesime uyamıştı ona gördüklerimi anlattım ilk önce perdenin arkasına baktı.Olacak gibi değil hiç bir şey yok.Sonra teyzem beni tuvalete götürdü ben çıktım o girdim.Korkudan ne yapacağımı bilemiyordum ama cesaret geldi odanın kapısına gittim başımı uzatıp odanın içine baktım oda benim yatağımın arkasına saklanmış başını çıkartıp bana bakıyor.Hemde ne bakma arasırada gülüyordu.o gece teyzemle birlikte yattık.Sabah ezanında uyuyakaldım.Bu arada evin pencereleri demirlikliydi.aynı olayı 1,2 sene sonra tekrar yaşadım bursadki evimizde.Ama ozaman kokmamıştım.Çünkü bu seferki bir melekti.Aynı uyanış aynı duman fakat yerden yüksekte yatağımın hizasında bana dönük kafası öne eğik secdeye kapanıyordu.Evet busefer odamda bir melek namaz kılıyordu.Yine ağladım.Çocukluğumun çoğu döneminde bu tür ve buna benzer çok olay yaşadım.