Sayin okuycular bu bir yaşanmış ask hikayesidir icim halen cok aciyor hic unutamiyorum onu..... benimle mehmetin ask hikayasi internette basladi ben avusturyada yasiyorum mehmet ise türkiyede trabzonda.. ben burda ticaret akademisine gidiyordum gittigim akedemi 3 yillikdi. birinci sinifdaydim birgün cok canim sikildi nete girdim chat sayfasina öylesine vakit gecirmek icin keskemde girmeseydim... Girdim sayfaya bir kac kisi yazdi cevap vermedim o sirada mehmet yazdi icimden karsilik vermek geldi ve verdimde yazistik maillerimizi verdik birbirimize sonra telefon numaralari internette görüntülü konusmalar derken birbirimize cok baglandik zaman buldukca artik nete giriyordum mehmetle uzun uzun konusmak icin cogu zaman bütün gün nette kaldigimi hatirliyorum mehmet icin böylece aylar sonra yillar gecmeye basladi iki yil nette görüstükden sonra ben izine gittim türkiyeye sadece onu görmek icin Izin sirasinda babam adiyamana gidecegini söyledi bende israr ettim gitmek icin o sirada tabi mehmete haber verdim sende gel diye ben ankaradan oda trabzondan yola cikti saatler gecmek bilmiyordu otobüsde adiyamana yaklastikca icimdeki o hasret o sevgi dahada büyüyordu nihayet vardik adiyamana babamla biryere gittik kalmak icin ona söyledim oraya gel diye oda geldi bana telefon etti geldim diye bende hemen ciktim disari onu ilk gördügüm an hic aklimdan cikmiyor beni görünce yanaklari kirmizi oldu utandigindan yüzüme bile bakamiyordu elimi bile tutamadi o gün onu ilk ve son görüsüm oldu sadece üc dört saat birlikde gecirdik ondan sonra birdaha canli görmedim onu neyse sonra yine hep nette görüsüyorduk onun askerlik zamani geliyordu ailesine iliskimizden bahs etmisti benimde söylememi istiyordu. Birgün anneme anlattim keskemde anlatmaz olaydim bana bagirdi cagirdi bu is olmaz dedi sen türkiyeye gidemezsin orda kalamazsin yapamazsin...ama ben onu cok seviyordum herseyi göze almistim hatta kacmayi bile düsündüm o siralar mehmet askere gidecegi icin ona kacmami istemedi "sen bensiz ne yapacaksin buralarda diye" o siralar cok bunalimdaydim annem hep babama söylemekle tehtid ediyordu babamda böyle iliskilere cok karsi bir insan. ben bu sirada akedemiyi bitirmistim üniversiteye basladim hukuk fakultesine basladim derslerim cok iyiydi sadece mehmete kavusacagim günü bekliyordum onunla anlasmistik zaten ben uniyi bitirecektim oda askerligini yapacakdi sonra onun yanina gidecektim evlenecektik onu buraya cagirdim gelmek istemedi ben vatanimdan ayrilamam diye ben onun icin cok seyler feda etmeye hazirdim. Bu sirada annem hep soruyordu iliskini bitirdinmi diye bende hep evet diyordum cünkü karsi olduklarini bildigim icin annem yine böyle birgün nette kamerali görüsüyorduk yakaladi bana bagirdi cagirdi herhalde kacacagimi anladi beni tehtid ediyordu seni universiteden aldiririm diye hep tehtid ediyordu babana söylerim diye bu sirada telefonum kartinida aldi numariyi sil birdaha görüsme yoksa senin icin cok fena olur dedi. Numarayi telefondan silsem bile mehmedimin askini nasil sileyim kalbimden o kadar kolaymi be arkadaslar halen icim ciz ediyor yaniyor bu sirada mehmet askere gitti annemler beni baska birisine verdi evlendim evliyim suan ama mutlu degilim halen mehmet aklimdan kalbimden fikrimden hic cikmiyor Simdi bile görüsüyoruz o beni bekliyor okulunu bitirde biranönce kavusalim diye birbirimize En acisi benim icin ona evlendigimi söyleyemedim onunla görüstügüm karti kapatiyorum esim anlamasin diye herdefasinda bana telefon ettiginde neden telin kapali diye herdefasinda bir yalan uydurmak zorunda kaliyorum cok vijdan azabi cekiyorum ne yapacagimibilmiyorum bana yardim edin ne olur ona simdi söylersem piskolojisi bozulur askerdende kacar kendine birsey yapmasindan korkuyorum cünkü onu cok ama cok seviyorum halen o yemyesil gözleri aklimdan cikmiyor bir türlü ......... görüstügüümüz zaman bana bir yüzük hediye etmisti bu söz yüzügümüz diye bende ona etmistim halen sakliyorum o yüzügü iki hafta önce onu nette gördüm carsi izni varmis hemen internet cafeye kosmus benimle görüsmek icin kamerayi acti icim parcalandi onu görünce onu ne kadar sevdigimi bir daha yeniden anladim. O günü esim evde yokdu allahdan rahatca konustuk ama ona birsey söyleyecek yüzüm yok cünkü beni cok sevdigini söylüyor bensiz yapamayacagini anlatiyor bana ne dedi biliyormusunuz "YA BENIM OLACAKSIN YADA KARA TOPRAGIN SENI KIMSEYE YAR ETMEM SENIDE VURURUM ONUNDA SONRADA KENDIMI" icinemi dogdu acaba...... NE olur yardim bana icim yaniyor mehmeti cok sevdigim icin simdik esimle cok kavga ediyoruz ne derse karsiligini veriyorum onu mehmet kadar sevemiyorum ona her baktigimda mehmeti görüyorum..offffffffffffff allahim sen bana yardim et . Biraz önce esimle yine kavga ettik yastigi yorgani aldi oturma odasina gitti yatmaya tahamül edemiyorum artik NE OLUR YARDIM EDIN BANA mehmet ne söyleyecegim nasil söyleyecegim onu cok ama cok seviyorum kaybetmekde istemiyorum