bu yazdıklarım gerçek olan şeyler hayatın acı ama gerçek olan hikayesi ben herkes okusun diye yazmıyoırum sadece derdimi anlatmak istedim olay bu ben daha 13 yaşındaydım 27 haziran 2003 e kadar hayatım çok güzeldi taki bu 27 haziran 2003 e kadar oana herşey bitmişti benim için çünkü canımdan çok sevdiğim babamı kara toprağa vermiştik o an babamla berbaer bende öldüm sanki herşey zaten babamın ölümünden sonra başladı babamı kara toprağa verdik ve evimize geldik babamın teyzesi mahallede kocasını bunlar öldürdü herşeyi bnlar yaptı diye bağarmış mahalle bize kötü gözle bakıyodu artık doğduğum güne lanet ettim hemen o gözümüzün yaşıyla ondan sonra hemen taşındık o lanet olası mahalleden taşınmaya karar verdik o gece hiç uyumadım yinede çok üzüldüm o evde çok anımız geçmiştyi babamla ananeme yalvardım gitmeyelim diye ama gitmek zorundaydık bunu farkındaydım taşındık ve lüks bi semte geldik bizim için çok lüks bi mahalledeydik amcamlar ahhhh amcamlar onlarda bize düşma kesildiler babamın ölüünden bizi sorumlu ettiler babam gizli kalp krüzünden öldü ama buna inanamadılar hep bi düşman gibi baktılar biz 5 kardeş ve annamel kaldık malk mülk davasından çok sorun çıktı elimize para geçerdi alırlardı öle böle derken biz onlardan daha ii oldu durumuuz ve elimiz baktılar kaçkere ölümden döndüler çünkü yetim hakkı ve haram para yiyolardı biz ykseldikçe onlar bize muhtaç oluyordu şuan annem ve ablalarım kardeşim çok güçlüyüz ve herşeyin üstesinden geldik şimdi çok mutlutuz allah herksein yardımcısı olsun ve herkes mutlu olsun ben şuan 18 yaşındayım ve benim ek dileğim ben şu yaşıma kadar birtek şey için mücadele ettim oda babamın adının lekelemekti ve bunu başarıyom benim tek amacım ailem di ve halada öle herşeyimi aileöm için yaptım yerki onlar mutlu olsun diye benim hayatımda bu arkadaşlar.........