PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
aRtiSt Msn iMzaLarı Msn YazıLarı Msn SözLeri Vote_lcapaRtiSt Msn iMzaLarı Msn YazıLarı Msn SözLeri Voting_baraRtiSt Msn iMzaLarı Msn YazıLarı Msn SözLeri Vote_rcap 
LagaLuga (508)
aRtiSt Msn iMzaLarı Msn YazıLarı Msn SözLeri Vote_lcapaRtiSt Msn iMzaLarı Msn YazıLarı Msn SözLeri Voting_baraRtiSt Msn iMzaLarı Msn YazıLarı Msn SözLeri Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
aRtiSt Msn iMzaLarı Msn YazıLarı Msn SözLeri Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
aRtiSt Msn iMzaLarı Msn YazıLarı Msn SözLeri Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
aRtiSt Msn iMzaLarı Msn YazıLarı Msn SözLeri Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
aRtiSt Msn iMzaLarı Msn YazıLarı Msn SözLeri Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
aRtiSt Msn iMzaLarı Msn YazıLarı Msn SözLeri Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
aRtiSt Msn iMzaLarı Msn YazıLarı Msn SözLeri Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
aRtiSt Msn iMzaLarı Msn YazıLarı Msn SözLeri Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
aRtiSt Msn iMzaLarı Msn YazıLarı Msn SözLeri Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
aRtiSt Msn iMzaLarı Msn YazıLarı Msn SözLeri Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

aRtiSt Msn iMzaLarı Msn YazıLarı Msn SözLeri

2 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

aRtiSt Msn iMzaLarı Msn YazıLarı Msn SözLeri Empty
MesajKonu: aRtiSt Msn iMzaLarı Msn YazıLarı Msn SözLeri   aRtiSt Msn iMzaLarı Msn YazıLarı Msn SözLeri Icon_minitimeCuma Mart 26, 2010 10:37 pm

*DaHa BoYuN bi karış Beyfendi OLmaYa çalışş..PeşiMde DoLaşma OtuR DeRsİNe Çalış ....!!!

*HeR Söze VeReceK CEvABım VaR...Ama bi Söze BaKaRım Söz mü die BirDe SöyleyeNe BakaRım Adam mı die...!!!

* Bizde BiliRdik SevgiLiye PıRLanTa ALmaSını...Ama DosTlarımız Açtı Yedİk içtİk PıRLanta PaRaSıNı....!!!

*Há¥áT ¥íÑé...; qíRí$, qéLí$mé, SoNuÇ.. qírí$ ; ÑéDéѧíZ... qéLí$Mé ; úMíT§íZ...§oÑuÇ ; GéRéK§íZ/

*a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!n,sén!n yalan a$klna Allah muhtaç étmés!n.. '

*HaYaTTa HiC SeVMe SeVeRSeNDe BeLLi EtMe CüNKü SeVeN SeViLMeZ SeViLeNDe KiYMeT BiLMeZ

*aKLiMDa_KaLaN**GiDi$iN_DeGiL**GeRi_GeLMeYi$iN

*''''Gel KaLBiMDe YaŞa KiRa iSTeMeM''''

*Benİm NedeNLerİm Senin NedenLerin...

*kimisi kırdı umudu.. lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu

ҳ̸Ҳ̸ҳ нιç кιмѕєує нαкєттιğιη∂єη ƒαzℓα ∂єğєя νєямє уα σηυ кαувє∂єяѕιη уα ∂α кєη∂ιηι мαнνє∂єяѕιη ҳ̸Ҳ̸ҳ.

*sEn bEnİm fArkImI fARkeTmeDiN AmA ArTıK FaRKeTseNde faRKeTMeZ ÇüNkü BeNiM FaRKımı FaRKeDeNLeR SeNdEn Çok FaRKLı...!!!

*çéKiNMé éSKiC! iÇéRi ßuYuR ßuRaDa ßiR aŞKıN aTéŞi uYuR ßaKTıKÇa iÇiMiN YaNgıNı ßüYüR aL qöTüR éSKiCi ToPLa Né VaRSa ..

*Вιяâkмâk ỌkâDâя kоℓâỳмι Ŝєпι ŜєωDιkтєп Sọпяâ

*< .. > ßi gün KabALık ederSem.. haberSizce Cekip Gidersem... yaNLızLığım Size ! emaneT

*B¡ттім Tüкэиdім Aятικ● Hачатιи Ѕоиυиа 5 каLа , GэL Dэŝэм • Gэl¡я міѕіŋ???«
https://prensesm.yetkin-forum.com
askkolik
Metin Moderatör
Metin Moderatör
askkolik

aRtiSt Msn iMzaLarı Msn YazıLarı Msn SözLeri Empty
MesajKonu: Geri: aRtiSt Msn iMzaLarı Msn YazıLarı Msn SözLeri   aRtiSt Msn iMzaLarı Msn YazıLarı Msn SözLeri Icon_minitimeC.tesi Mart 27, 2010 11:28 pm

DaHa BoYuN bi karış Beyfendi OLmaYa çalışş..PeşiMde DoLaşma OtuR DeRsİNe Çalış ....!!! ÇOK BEYENDİM BUNU

aRtiSt Msn iMzaLarı Msn YazıLarı Msn SözLeri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Msn YazıLar RapperLer iÇin Msn YazıLarı Rock Msn imzaLarı Emo Msn YazıLarı
» Msn YazıLarı Msn imzaLarı Msn iDadeLeri Msn Emo YazıLarı Msn KRonik SözLer
» Msn YazıLarı Msn SözLeri Emo Tarzı SözLer
» Msn iLetiLer En GüzeL Msn Sözleri Msn iMzaLarı
» isim-şehir-hayvan-bitki-eşya-devlet-artist