PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Gül Suyundan Banyo Vote_lcapGül Suyundan Banyo Voting_barGül Suyundan Banyo Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Gül Suyundan Banyo Vote_lcapGül Suyundan Banyo Voting_barGül Suyundan Banyo Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Gül Suyundan Banyo Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Gül Suyundan Banyo Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Gül Suyundan Banyo Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Gül Suyundan Banyo Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Gül Suyundan Banyo Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Gül Suyundan Banyo Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Gül Suyundan Banyo Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Gül Suyundan Banyo Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Gül Suyundan Banyo Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Gül Suyundan Banyo

YazarMesaj
LagaLuga
Super Moderatör
Super Moderatör
LagaLuga

Gül Suyundan Banyo Empty
MesajKonu: Gül Suyundan Banyo   Gül Suyundan Banyo Icon_minitimeSalı Nis. 06, 2010 5:27 pm

Geçen sene arkadaşım Şaziye ile bahçede oynarken nerden geldide aklımıza gülsuyu banyosu geldi birdenbire. bahçede ne kadar gül varsa kafalarını kopardık ve bir leğenin içine koyduk azıcık su ile karıştırıp onları ufaladık böyle küçücük yaptık. daha sonra mayolarla girdik banyoya beraber başladık leğeni başımızdan aşağı dökmeğe bir böcek suratımdan akıp gitmes mi aynı anda leğenin örümceklerle dolu olduğunu anladık ve çığlık atıp duştan çıkdık ardından suyu açdık yapraklar gitsin die banyo bir tıkanmasın mı tam da dışarı çıkıyoduk ardından tesisatçı çağırdık durumu halleddik.Yani o gün varya nerden böyle aklımıza tuhaf tuhaf şeyler geldi neler oldu neler hiç unutamıyorum o günlerimizi. Keşke o zamana dönsekte devam etsek. Çünkü Hayat treni 1 defa geçiyor.. Yakalamak ve binmek lazım ,

Gül Suyundan Banyo
1 sayfadaki 1 sayfası