PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Ne Yapalım Abi Öğrenciyiz Vote_lcapNe Yapalım Abi Öğrenciyiz Voting_barNe Yapalım Abi Öğrenciyiz Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Ne Yapalım Abi Öğrenciyiz Vote_lcapNe Yapalım Abi Öğrenciyiz Voting_barNe Yapalım Abi Öğrenciyiz Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Ne Yapalım Abi Öğrenciyiz Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Ne Yapalım Abi Öğrenciyiz Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Ne Yapalım Abi Öğrenciyiz Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Ne Yapalım Abi Öğrenciyiz Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Ne Yapalım Abi Öğrenciyiz Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Ne Yapalım Abi Öğrenciyiz Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Ne Yapalım Abi Öğrenciyiz Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Ne Yapalım Abi Öğrenciyiz Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Ne Yapalım Abi Öğrenciyiz Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Ne Yapalım Abi Öğrenciyiz

YazarMesaj
LagaLuga
Super Moderatör
Super Moderatör
LagaLuga

Ne Yapalım Abi Öğrenciyiz Empty
MesajKonu: Ne Yapalım Abi Öğrenciyiz   Ne Yapalım Abi Öğrenciyiz Icon_minitimeSalı Nis. 06, 2010 5:27 pm

Ben karsta sarıkamışta okuyorum. Haftasonu eve gitmek için Kars merkezden bindim sarıkamış otobüsüne. En arka cam kenarında giderken yanıma oturdu yaşlı bi amca. "Hayda bu şimdi konuşur kafa şişirir" diye düşünürken adam cebinden 250 konturluk bi kart çıkardı hafif hafif kazıyo. Bende kız arkadaşımı arıcam kontör yok aksilik paramda yok ne yapıyım diye düşünüyodum. şeytan işte adamın birden aklına giriyo. Yaşlı amca konturu kazırkan ben telefonumu cebimden çıkardım ve amcaya hafiften sırtımı döndüm. amca kontur servisini arayana kadar ben kontor numarasını girdim. amca iki defa denedi baktı kontor yuklenmiyo döndü bana "torunum hau karti şuna yüklermisun" dedi. tabi amca ne demek falan derken dedim amca bu kart kullanılmış seni aldığın yer kazıklamış. bu amca birden köpürdü ve otbüsün içinde bağırarak "zaten gözüm tutmamişidi o telefoncudaki pokiyeni" demezmi" ben orda bi gülmeye başladım bu sefer millet bana bakıyodu. çok utandım ama ömrümdede bu kadar güldüğümü hatırlamam. ne yapalım öğrenciyiz devlet bize her ay düzenli kontör versin bizde böyle muzurluklar yapmayalım dimi yani allah allah :S

Ne Yapalım Abi Öğrenciyiz
1 sayfadaki 1 sayfası