PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Futbol Hayalim Vote_lcapFutbol Hayalim Voting_barFutbol Hayalim Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Futbol Hayalim Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Futbol Hayalim Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Futbol Hayalim Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Futbol Hayalim Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Futbol Hayalim Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Futbol Hayalim Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Futbol Hayalim Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Futbol Hayalim Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Futbol Hayalim Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Futbol Hayalim

YazarMesaj
LagaLuga
Super Moderatör
Super Moderatör
LagaLuga

Futbol Hayalim Empty
MesajKonu: Futbol Hayalim   Futbol Hayalim Icon_minitimeSalı Nis. 06, 2010 5:47 pm

slm almayada oturuyorum bizim mahalle hep cocuk doluydu bir zamanlar herkes birbirini tanir ve okulun bahcesinde hep ama hergün toplanip futbool oynardik kücük büyük herkes vardi ben coook iy top oynardim ama cok iy nezaman oynasak benim icin kavga ederler yani ben bahari istiyom yok ben cok severdim top oynamayi sokaklarda top oynaya oyaya coook iy olmustum zaten basladim zaman 6 yasindaydim top dan baska bir sey görmezdim cok severdim biran bile vakit kaybetmek istemezdim oynamaktan kaybetim zaman bile cook kötü üzülürdüm sucu hep kendime atardim halbuki ole degildi neyse birgün ögretmenler beden dersinde dediki simdi top oynucaz cocuklar tabii herkess oley moley dedi bende sevindim ögretmen dediki kizlar erkeklere karsi bizde tamam dedik ve oynamaya basladik tabiii hemen gool atmaya basladim baska bir arkadasim vardi oda iy oynuyodu sonra maci 5.3 kazandiktan sonra soyunma odasina gittim ve üstümü degistirdim oo iy top oynayan kiz geldi dediki sen cook iy oynuyon bir yerde mi oynuyon bende dedim yok bir yerde oynamiyom dediki bak ben bir takimda oynuyom gel baban lan konusalim sende katil bize bende tmm dedim babama sorarim okuldan sonra eve gittim ve babama telefon actim cok heycanliydim ne dicenden cok istiyodum gittmek sonra babama anlatim telefonda babam dediki eve gelince konusuruz bende tamam diyip kapatim sonra odama gittim dua ediyodum yollasin diye cünkü en büyük hayalimdi futbol oynamak büyük adam olmak istiyodum cünkü cook hosuma gidiyodu kadinlarin top oynamasi tabbi annem istemiyodu hep bariyodu bana ne bu ya sanki sen erkeksin baska bir sey oyna derdi bana ama ben hep ona innat oynardim sonra babam gelince eve konustuk ettik iste bana dediki benim is yerinde bir arkadasim var ona sorarim onun da 2 tane kizi var onlar da oynuyo ben havalarda ucar gibiydim saol baba yacilik yaptim iste bir kac gün sonra babam arkadasinla konusmus yarina beni almaya gelicek lerdi babam lan biz carsiya gittik ayakabbi spor seyleri aldik ve o gün oldu ve ben disarda bekliyodum annem camda bana diyoduki ne var simdi topta zaten erkek gibi kizsin daha beter olucan bilmem ne diyodu iste adam geldi arabada benden büyük iki kiz vardi adam benlen muhhabett etti iy oynuyabiliyon mu bende evet diye cevab verdim sonra geldik den sonra adam beni birsürü kizin yanina getirdi ve aralarinda benim kiz arkdasim vardi okuldan olan cook sevinmistim tabbi adam dedi simdi aranizda mac yapicaksiniz bu kadin ilerde belki kocun olucak eger basarirsan mac basladi ben hemen daldim topa ve cook iy gecti mac bitikten sonra koc beni al´di bir kenara ve dediki sen eskiden takimda oynuyomuydun sordu hayir dedim o dediki ona göre cok iy oynuyosun yarina yine burda saat 4 tammam dedim ve babamin arkadasina gittim bole bole anlatim dedi tamam artik haftata 3 kere gidecen saat 4 de hep kapinin önüne gel dedi bende tamam dedim ve beni eve götürdü ben baba anlatim herseyi sevinerek annem gine suratsiz offff bilmem ne birseyler diyodu sonra ben 3 hafta gittim sonra derslerim kötü oldu icin izin vermedi babam aslinda izin verirdi annem kesiin soutmustu onu ondan dir dedim tabbi ben ondan sonra pek nadir top oynama basladim küsmüstüm cok üzgündüm herseye surat asardim canim birsey yapmak istememistim 1 hafta sonra babam dedi bahar gel yanima bende gittim bana sunu sordu sen hala topa gitmek istiyon mu bende dedim EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT tamam yarina hazirlan saat 4 alicak arkadasim beni agzim kulaklarima gecmisti tabbi anneme sole diyordum ohhhhhhhhhh simdi mosmor oldun mu hahahaha diye gülüyodum sonra gittim gine top oynaadim hocam sordu niye gelmedin ne oldu diye bende dedim ki babam izin vermedi notlarim kötü diye......................... 2 gün sonra macim vardi babama dedim gelicek misiniz diye sordum o dediki yok gelemem isim var benim ne isim olur orda diye sonra aslinda bende gitttmek istemedim maca cünkü benim bütün arkadaslarimin annesi kardesleri babalari hep orda oluyo benim ki hic olmuyodu sonra gittmek istetim ve gittim.daha mac baslamamisken hocam yanima geldi ve bana sordu ki ailen nerde bende dedim gelemediler üzülerek omzumu tutu ve tamam olsun dedi bende üzülerek soyunma odasina girdim kizlar gine güldürdüler beni keyfim yerine geldi saha ya cikarken erkeklere karsi oynucaktik zaten hep erkeklere karsi oynuyoduk karsi takimdaki erkekler gülüyodu bunlar da ne kizlara karsi mi oynucaz hemen kaybederler filan aralarinda konusuyordular mac basladi hemen bir gool bir gool daha 2.0 kazanmistik oyunu 2 macta baslamisti ve oynarken yere cook düsmüstüm cünkü önümüzdekiler ayyyyyi gibiydiler en sonunda arkamdan topu almaya calisiyordu celme takdi bana cocuk ve ben yere düstüm birsey olmamis gibi yapiyodum disari cikmamak icin ama dizim coook fena kaniyo du koc beni disari cikardi bole oynuyamasin mikrop girerdiye bende yok ya bise olmaz ben oynuya bilirim devam bilmem ne koc kizi otur simdi bende oturdum o bana celme atan cocugun azini burnunu kirmak istiyordum aslinda ama ayi gibi oldu icin birsey yapamiyodum maci kazanamadik yenildik eve gidince babam ne oldu düstün mi yere evet dedim olsun ben simdi yikanirim gecer.... annem gine bu ne ya ne topu sen erkek misin ben hep kavga ederdim onlan gicik olurdum kizlari kücük düsürünce ya mesala bole deyinca kizlar evde yemek yapicak sunu temizlicek hanim hanim olucak evde durucak disari cikmicak salagna köpek gibi bunlari duyunca ne anne tanirim ne de baba deli olurum sanki erkekler yarati dünyayi kizlarda mahkümlari tövbe tövbe sonra bir hafta sonra babam beni aldi top tan bu sever cook kizmistim sonra babam gine yazdirdi sonra gine aldi beni en sonunda bende sunu dedim TAMAM BELKI ERKEK DEGILIM AMA ERKEK GIBI OLABILIRIM bundan sonra ben erkek gibiydim tabi ondan öncede oleydim ama simdi sacim kisa ozaman uzundu ve ben simdi buna alistim hergün annem le kavga ediyoruz ve babamla ben gine devam ediyorum hayalimden vazgectim ama ben kendimi nasil görmek istediysem ondan vazgecmicem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! simdi 18 yasindayim birgün hayalim gercek olucani inaniyorum ve birgün büyük bir insan olacama güveniyorum.

Futbol Hayalim
1 sayfadaki 1 sayfası