Arkadaşlar ben güneydoğunun en ünlü terör kamplarının yakın bir dağda askerliğimi tamamladım Bizim karakolun ne suyu ne sıcak yemeği nede çarşısı hiçbir şeyi olmayan güzel bir maaş hariçtabi maaşımızı 6 ayda bir gelen kantine çikolatalara falan filan harcıyoruz. Bizim nöbetimiz yoktu sadece gece boyunca bu mevsimine göre değişen pusularımız vardı, tek eğlencemiz radyo dinlemek neyse sadece 1 türk kanalı vardı gerisi Arapça kanallar. Radyoyu dinleyenlerde sadece askerlerle militanlar normal olarak. İstekler felan yapıyoruz işte şu bilmem ne j.dağ karakolundan dağdaki farelere gelsin ve benzeri bide telsizden militanlarla bazen atışmalar felan neyse Bir arkadaş aynen şöyle bi istek istiyor ben bilmem ne karakolundan bilmem kaç nolu muhafızı tabı bunu gerçek bilgileri vererek söylüyor , “bizi dinleyen militanlara ve özellikle bizim olduğumuz dağdaki farelere ve çakallara Tarkan dan yakalarsam muck muck şarkısını istiyorum ve tüm bilmem ne mevzi arkadaşlarıma” neyse, tabi karakol komutanı duyuyor anonsu tüm karakol mevziler gülmekten yıkılıyor ardından 20 dk felan geciyor dj “evet şimdi özgürlük savaşçılarından falanca karakolunun tüm aydınlatması yanmayan mevziler ve özellikle 7 nolu mevzi askerlerine 7 nolu mevzide aydınlatmalar bozuktu Tarkan dan oynama şıkıdım şıkıdım şarkısını armağan ediyorum” diyor ve o sırada anonsu duyan tüm askerler soğuk ter atıyor herkes radyoları kapıyor tüm rütbeliler mevzilere çıkıyor: