PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Toyota ile Kapıştık Vote_lcapToyota ile Kapıştık Voting_barToyota ile Kapıştık Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Toyota ile Kapıştık Vote_lcapToyota ile Kapıştık Voting_barToyota ile Kapıştık Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Toyota ile Kapıştık Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Toyota ile Kapıştık Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Toyota ile Kapıştık Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Toyota ile Kapıştık Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Toyota ile Kapıştık Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Toyota ile Kapıştık Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Toyota ile Kapıştık Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Toyota ile Kapıştık Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Toyota ile Kapıştık Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Toyota ile Kapıştık

YazarMesaj
LagaLuga
Super Moderatör
Super Moderatör
LagaLuga

Toyota ile Kapıştık Empty
MesajKonu: Toyota ile Kapıştık   Toyota ile Kapıştık Icon_minitimeSalı Nis. 06, 2010 5:54 pm

Birgün arabamla geziyorum mahallede baktım tekin tunningin önüne geldim tekin arkadaş ordaydı yeni kaportalar geli dedi kaportalara baktım çok güzeldi bnde kaportaları aldım taktık çok yakışmıştı tekin hediye etti kaportaları tekin dükkanı kapattı arabamla geziyoruzbaktım yanımdan bir golf geçti çok hızlıydı baktım arkadan bir i30 yarışa gidiyorlardı takip ettik baktık büssürü araba tabi adamlar bizi fark etti yarışalım dedi adam fors ata ata golf bu toyotayı geçer dedi 2002model vv-t ile yarışa gireim dedim neyine dediler 100 tl dediler bende heyecalıydım baktım bir ara arabam ses çıkartıyor meğer arka kaportanın birazı sökülmüştü bnde varyok arabanın gücüyle160 yaptı araba 220 basıyordu 160 yaptım adam gurura yedirmedi yarışı kazandım 400 tl gelmişti cebe adamlar öyle kızarmıştı o 40 tl nin yarısını tekine verdim öbür gün gittim ağırtıcı egzos taktım arabama

Toyota ile Kapıştık
1 sayfadaki 1 sayfası