PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Tofaş Şahinle Yarış Kazandım Vote_lcapTofaş Şahinle Yarış Kazandım Voting_barTofaş Şahinle Yarış Kazandım Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Tofaş Şahinle Yarış Kazandım Vote_lcapTofaş Şahinle Yarış Kazandım Voting_barTofaş Şahinle Yarış Kazandım Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Tofaş Şahinle Yarış Kazandım Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Tofaş Şahinle Yarış Kazandım Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Tofaş Şahinle Yarış Kazandım Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Tofaş Şahinle Yarış Kazandım Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Tofaş Şahinle Yarış Kazandım Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Tofaş Şahinle Yarış Kazandım Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Tofaş Şahinle Yarış Kazandım Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Tofaş Şahinle Yarış Kazandım Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Tofaş Şahinle Yarış Kazandım Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Tofaş Şahinle Yarış Kazandım

YazarMesaj
LagaLuga
Super Moderatör
Super Moderatör
LagaLuga

Tofaş Şahinle Yarış Kazandım Empty
MesajKonu: Tofaş Şahinle Yarış Kazandım   Tofaş Şahinle Yarış Kazandım Icon_minitimeSalı Nis. 06, 2010 5:55 pm

Birgün Süleyman emmi dakar rallisine katılacağım dedi.Köy ahalisi bu işe razı değildi.Çünkü Süleyman emmi o yarışa TOFAŞla yarışa katılıp köylerini rezil edeceğini sandılar.Süleyman emmi köyün önde gelen ve bilgin kişileri çağırarak; -Ben bu köyün dünyada adının duyulmasını istediğimden ve köy ahalisine müthiş bir sevinç yaşatmak için bu yarışa katılıyorum.dedi.Köy o sıralar pek de güzel birşey yaşamıyordu.Köyün en bilir kişisine giden Süleyman emmi onla dertlerini paylaşmak için gitti. -Sen bu yarışa katıl, Süleyman emmi neden diye sorarsan baban içki,kumar vb. her bir halt onda dönüyor.Köy geceleri ayyaş ve kabadayıların merkezi oldu.Sen bu köyü modern biryer haline getirmek için çok çabalıyorsun.Sen bu yarışa katıl dedi.Evden çıktı ve karşısına nazlı diye birisi çıktı.Köyün en güzel kızı olan nazlının peşinde süleyman emminin belalısı olan Davut diye birisi vardı.süleyman emmi çok heyecanlıydı.Çünkü yarın dakar rallisinin Türkiye ayağı vardı.Süleyman emmi evine gider gitmez uyudu.Sabah olmuştu.Süleyman emmi arabası ile beraber kazma-kürek kasabasına gitti.YArış başladığı gibi bitti.Ama akıllarda kalan birşey vardı ki süleyman emminin belalısı olan davut süleyman emminin arabasına sabotaj yapacaktı.Ama neyse ki polisler davutu yakaladılar.Süleyman emmi yarışı 1. sırada bitirmişti.o sırada polisler tarafından yakalanan davut 18 yıl hapis ile cezalandırıldı.Süleyman emmi köyüne dönüp nazlı ile evlendi...

Tofaş Şahinle Yarış Kazandım
1 sayfadaki 1 sayfası