PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Otobanda Kapışıyorlardı Vote_lcapOtobanda Kapışıyorlardı Voting_barOtobanda Kapışıyorlardı Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Otobanda Kapışıyorlardı Vote_lcapOtobanda Kapışıyorlardı Voting_barOtobanda Kapışıyorlardı Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Otobanda Kapışıyorlardı Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Otobanda Kapışıyorlardı Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Otobanda Kapışıyorlardı Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Otobanda Kapışıyorlardı Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Otobanda Kapışıyorlardı Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Otobanda Kapışıyorlardı Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Otobanda Kapışıyorlardı Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Otobanda Kapışıyorlardı Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Otobanda Kapışıyorlardı Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Otobanda Kapışıyorlardı

YazarMesaj
LagaLuga
Super Moderatör
Super Moderatör
LagaLuga

Otobanda Kapışıyorlardı Empty
MesajKonu: Otobanda Kapışıyorlardı   Otobanda Kapışıyorlardı Icon_minitimeSalı Nis. 06, 2010 5:55 pm

Birgün hiç unutmuyorum.E5 karayolunda ilerliyoruz arabayla.Eniştem dediki hadi oğlum edirneye gidelim.Ablanın orda eşyaları var onları alalım dedi.ßende peki abi gidelim dedim.Neyse altımızdaki arabada Suzuki.. Yani küçük bir araba ama güzel kaçıyo. Neyse Tam gidiyoruz. Otobanda yanımızdan ßir mercedes ßirde bmw geçti. adamlar Kapışıyor Kardeşim.߀n dedimki Enişte ßas ßas ßas geçelim Şunları eniştem ßassa nolur ki . Adamlar bir gaza dokunmayla aramızdaki fark oldu 1 kilometre.. 1-2 dakika içinde adamları hiç göremedik. Kayboldular. E heralde Suzuki nerdeee BMW İLE Mercedes nerde.. Ama Enişteme göre altında en az bir TİPO olsaymış onlara kafa tutarmis.. Ah ße enişte sallama. Yani Oda gurura bok yedirmicek diye ßana öyle Dümenden kelimeler yapıyor. Ama kardeşim adamlar öyle bir kapışıyordu ki. Yani işin ucunda yüzde yüz ßüyük bir para vardi.. Adamlar arabanın Hakkını veriyordu.Biz ise Suzuki ile Balmıyorduk! Yoksa Balmı yiyorduk ßelli değildi ! ßildiğim o ki ßirgün onlara ßen kendim kafa tutacağım. Subaruyu aldım mı görücekler ßakalım neler oluyor !

Otobanda Kapışıyorlardı
1 sayfadaki 1 sayfası