Birgün hiç unutmuyorum.E5 karayolunda ilerliyoruz arabayla.Eniştem dediki hadi oğlum edirneye gidelim.Ablanın orda eşyaları var onları alalım dedi.ßende peki abi gidelim dedim.Neyse altımızdaki arabada Suzuki.. Yani küçük bir araba ama güzel kaçıyo. Neyse Tam gidiyoruz. Otobanda yanımızdan ßir mercedes ßirde bmw geçti. adamlar Kapışıyor Kardeşim.߀n dedimki Enişte ßas ßas ßas geçelim Şunları eniştem ßassa nolur ki . Adamlar bir gaza dokunmayla aramızdaki fark oldu 1 kilometre.. 1-2 dakika içinde adamları hiç göremedik. Kayboldular. E heralde Suzuki nerdeee BMW İLE Mercedes nerde.. Ama Enişteme göre altında en az bir TİPO olsaymış onlara kafa tutarmis.. Ah ße enişte sallama. Yani Oda gurura bok yedirmicek diye ßana öyle Dümenden kelimeler yapıyor. Ama kardeşim adamlar öyle bir kapışıyordu ki. Yani işin ucunda yüzde yüz ßüyük bir para vardi.. Adamlar arabanın Hakkını veriyordu.Biz ise Suzuki ile Balmıyorduk! Yoksa Balmı yiyorduk ßelli değildi ! ßildiğim o ki ßirgün onlara ßen kendim kafa tutacağım. Subaruyu aldım mı görücekler ßakalım neler oluyor !