PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
ad@soyad.com msn adresi alma 30 saniye Vote_lcapad@soyad.com msn adresi alma 30 saniye Voting_barad@soyad.com msn adresi alma 30 saniye Vote_rcap 
LagaLuga (508)
ad@soyad.com msn adresi alma 30 saniye Vote_lcapad@soyad.com msn adresi alma 30 saniye Voting_barad@soyad.com msn adresi alma 30 saniye Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
ad@soyad.com msn adresi alma 30 saniye Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
ad@soyad.com msn adresi alma 30 saniye Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
ad@soyad.com msn adresi alma 30 saniye Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
ad@soyad.com msn adresi alma 30 saniye Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
ad@soyad.com msn adresi alma 30 saniye Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
ad@soyad.com msn adresi alma 30 saniye Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
ad@soyad.com msn adresi alma 30 saniye Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
ad@soyad.com msn adresi alma 30 saniye Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
ad@soyad.com msn adresi alma 30 saniye Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

ad@soyad.com msn adresi alma 30 saniye

2 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

ad@soyad.com msn adresi alma 30 saniye Empty
MesajKonu: ad@soyad.com msn adresi alma 30 saniye   ad@soyad.com msn adresi alma 30 saniye Icon_minitimeÇarş. Nis. 07, 2010 8:14 pm

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] msn adresi alma 30 saniye

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şeklinde msn adresi alma 30 sn, ad soyad com, adres alma, msn com alma, yeni msn açmak istiyorum, mail alma, yeni alma, messenger adresi alma, email alma, messenger alma, ücretsiz alma, mesenger alma, mns alma, nsn alma, mesenger alma, , ad soyad com mail, ad soyad com şeklinde msn almak için yapmanız gerekenler aşağıda anlatılmıştır ve çok kolaydır inanın bana.

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] msn adresi alma 30 saniye

30 saniye içinde msn adresi almak istiyorsanız tam yerine geldiniz. Ben hızlı yazarım diyorsanız, daha da kısa zamanda alabilirsiniz. Rekor msn alma hızı 30 sn Şimdi size hemen, bu kadar kısa sürede [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şeklinde msn adresi alabileceğinizi resimli olarak anlatıyorum. 3 adımda işlem tamam.

1. Adım

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ve açılan sayfayı resimdeki gibi doldurun. Ben tarif edeyim size: �e-posta adresi� yazan yere istediğiniz şekilde bir e-posta adresi yazın. Neler olabilir?simdi@eklebeni.com, [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bunlar gibi daha birçok msn adresi almanız mümkün. Hangi msn adresini açacağınıza karar verdiyseniz eğer bunu oraya yazın. Parola kısmına sağlam bir parola girin, �çok iyisin� desin size parolanızı tekrar yazın. Gizli sorunuzu seçin, gizli sorunuza yanıt verin ve son olarak resimdeki harf ve rakamları hemen altında bulunan boşluğa yazın, yani karakterler yazan yere yazın. Bu işlem tamamsa msn adresini aldınız sayılır. Hemen ikinci adıma geçelim.

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

2. Adım

Sözleşmeleri gözden geçirin ve imzalayın diyor. Bu msn adresinizi onaylamanız ve sözleşmeyi kabul etmeniz demektir. Bunun için yapmanız gereken tek şey, sol taraftaki msn adresinizi hemen sağ tarafa aynı şekilde yazmak. Ardından kabul ediyorum deyin ve devam edelim.

3. Adım

Kimlik bilgilerini oluşturdunuz sayfasını gördüyseniz işlem sona ermiştir. Yeni msn adresiniz hayırlı olsun. Alt taraftaki 'Devam' butonuna basın, işlem tamamdır. Artık msn'e girip yeni msn adresinizden istediğiniz kadar chat yapabilirsiniz Doğru söyleyin bunları yapmak 30 saniyeyi geçti mi? Ben 25 saniyede rahatça alıyorum

Benzer şekilde msn adresi almak ile ilgili makaleyi başka web sitelerinde kendim yayımladım. Bunun için [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] makalelerinin en çok okunanı benimkidir. Bir sitedeki 150 bin defa okundu, günlük 1000 kişi okuyor. O siteden buraya link verdiler, bu [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'u alan bazılarına ise yine ulaşarak uyarımızı yaptırdık ve linkimizi koydurduk.

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şeklinde msn adresi alma 30 saniye makalesi bu alanda en çok okunan makale olacaktır. Hele bir pagerank gelsin, linkler de var, günlük bin kişi burada da okuyacaktır bu makaleyi. Sizlerden 2 ricam var. Birincisi asla ve asla bu makaleyi kaynak göstermeden kullanmayınız. Kullananlar ile ilgili gereken yasal işlemler uyarı yapılmaksızın başlatılabilir.

Sizlerden ikinci ricam ise [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şeklinde msn adresi alma 30 sn makalesini sık kullanılanlara ekleyin ve bu konuyu bilmek isteyen arkadaşlarınızla paylaşın ki bu makale hak ettiği değeri kazansın.

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] msn adresi almak istiyorum ama link çalışmıyor

ama diyelimki link çalışmadı. Ne yapacaksınız? Link çalışmıyorsa arkadaşlar link değişmiş olabilir. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şeklinde msn adresi almak için bilgisayarınızda mutlaka bulunan MSN 4.7'yi kullanabilirsiniz.

Bilgisayarım > Yerel Disk C > Program Files > Messenger içindeki msmsgs.exe dosyasını çalıştırın.

Oturum açmak için burayı tıklayın yazısına tıklayın ve sırasıyla aşağıda yazanları tıklayın:

İleri > evet, varolan e-posta adresimi kullan > hayır, şimdi kaydet > ileri

Karşınıza yukarıdaki üç adım gelecek. Yukarıda nasıl formu doldurup msn aldıysanız, burayı da o şekilde doldurun ve yeni, gıcır gıcır msn adresinizi kullanmaya başlayın.

Bende MSN 4.7 yok, linkte çalışmıyor, ben nasıl [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şeklinde msn alacağım?

Diyorsanız, MSN 7.5'ten de msn adresi alabilirsiniz. Nasıl olacak bu? Aşağıdakileri hemen yapın yeni msn adresinizi [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şeklinde hemen alın:

MSN 7.5'de kullanıcı adınızı parolanızı yazdığınız sayfada Yeni hesap ala tıklıyoruz.

Evet e-posta adresim kullanılsın seçeneğini seçip devam deyin.

Tamam bundan sonrası da yukarıda ki 3 adım işte. Formu doldurun, sözleşmeyi onaylayın tamamdır.

Arkadaşlar bütün işlemler bu kadar işte. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] msn adresi alamıyorum ya da şöyle şöyle sorunla karşılaştım derseniz yorum yazın biz size mutlaka cevap veririz. Sizlere son olarak bu şekilde msn almanın yararları ve zararlarını da söyleyeyim. Siz de ona göre hareket edin.
https://prensesm.yetkin-forum.com
Jaws
Co Admin
Co Admin
Jaws

ad@soyad.com msn adresi alma 30 saniye Empty
MesajKonu: Geri: ad@soyad.com msn adresi alma 30 saniye   ad@soyad.com msn adresi alma 30 saniye Icon_minitimeCuma Nis. 09, 2010 11:15 pm

Cok quzeL payLasm adminim ellerine saqlık

ad@soyad.com msn adresi alma 30 saniye
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» üYeYe HeDiYe aLMa
» PascaL ( SayıLarın OrtaLamasını ALma Programı )