Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1117 Kayıt tarihi : 21/03/10 Yaş : 34 Nerden : ADANA
| Konu: Mortal Kombat: Project 4.0 C.tesi Nis. 10, 2010 11:17 pm | |
| Mortal Kombat: Project 4.0
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Oyunumuz Mortal Kombat sevenler için Mugen Versiyonu şeklinde geliştirilmiş . Biliyorsunuz Mugen her oyunun karakterlerini toplayarak dövüştürmeye çok meraklı. Mortal Kombat serisinin tüm adamları oyunumuzda mevcut. Üstelik müzikleri de elden geçmiş ve üçlü eser olan MK3 Trilogy nin müzikleri kullanılmış. Oyunumuzda her adamın bilindik hareketleri daha da abartılmış versiyonları bulunmakta. Örneğin Scorpion ipatarak çekmekle kalmıyor havada yakalayıp taklalar atarak rakibini duvara çarpıyor. Aynı adamların çeşitli versiyonları da bulunuyor. Kim bilir menu de kaç tane gizli adam vardır. Düşünmek bile istemiyorum (-: Bu komboları yapmayı bilenler paylaşabilir. Fatalty hiç yapamadım yıllardır bu oyunu oynarım bilen lütfen eklesin eheh (-: Belki bilmediğimiz ölüm vuruşları da vardır hiç belli olmaz. Dikkat ettiğim kadarıyla grafiklerle biraz oynanmış. Bölümlere ilginç detaylar eklenmiş. Mk2 deki arenada Sonya ve Kano tutsakken Mk4 deki en kötü adam ve yardımcısı tutsak alınmış. Bunun gibi süslemeleri oyunun müptelaları hemen fark edeceklerdir. Oyunun ara yüzü çok kullanışlı. Hemen tuşlarınızı ayarlayabilir kontrollerinizi kaydedebilirsiniz. Sesleri, müzikleri, zorluğu, süreyi hiç bilmeseniz bile biraz kurcalıyarak ayarlayabilirsiniz. Oyunun en merak ettiğim şeyi de Noob Saibot un Fatalty de ne yaptığı. Dediğim gibi bilen varsa eklesin özel komboları. Bir de unutmadan play klasörünün içindeki dosyaları görünür hale getirirseniz eğer hata verirse düzelir. Niye gizlemişim dosyaları ben de anlamadım. Herkese şimdiden iyi eğlenceler…
HOTFILE [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
RAPIDSHARE [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Rar Pass: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|