İyi Geceler Canım Koy başını göğsüme Saçlarını okşayayım biraz Ve sırtını ovayım Boynunu, omuzlarını… Sonra güzel bir masaj yapayım Ömründe hiç tatmadığın Güzel duygular bahşetsin parmaklarım Seni mutlu etsin ellerime yansıyan duygularım Ve sen rüyalara dalıp Bulutların üstünde meleklerle gez, dolaş… Gökyüzünün derinliklerinde Mavilerin en güzeline ulaş, En derinine dal hayallerin… Sıcak duygularımla coş İçten ve derin nefesler alıp ver Mutlu ol; ellerim seninle Enerji dolu şefkat dolu ellerim Ve sihirli parmaklarım… Saçlarını okşarken, kaybettiğin mutluluğu buldursun Huzurun en lahutisine ulaştırsın… Uyuma daha sakın! Neler saklı gönlümde, Hepsini gör ve tat; Daha huzurlu ve daha rahat yat; Sabaha mutlu uyan… Ta ki okşamalarımdan yorulup Uyku iradeni elinden alır da Kendine hâkim olamazsan Başını göğsümden kaydırıver Bir güvercin gibi… Biraz kıvrılıver, Çek ayakların karnına doğru Ellerini de ellerime teslim et Avuçlarımla ısıtayım Terlesin genç âşıklarınki gibi Ve sen sırtüstü dönüver yerleşirken Yüzün yüzüme, gözlerin gözlerime gelsin Biraz da alnını ve şakaklarını okşayayım Ve öpücükler, öpücükler kondurayım ldudaklarına Küçük küçük ama sıcak Ama tatlı, ama yumuşak Ama derin, ama ateşli, Ama hafif, ama yakıcı… Ve yaksın kavursun da Dudaklarından kalbine insin ateşim Yaksın seni de sarıl bana Sokul kucağıma, açıl kalbime Ve anlat dertlerini… Kimsenin bilmediği ama içini kemiren Beynini tırmalayan, gönlünü yoran dertlerini Onları bana ver birer birer Kalmasın seni sıkan Seni üzen hiçbir şey… Sen rahat ol… Ben ikimizin dertlerini de çekerim Yeter ki sen mutlu ol Ve süzül ufuklara kuşlar gibi Özgür ve hür… Kanatlarında aşkımız Kafdağı’nın ardına götür, Rahat, huzurlu ve dertsiz Gamsız, kedersiz… Aşk, fedakârlıktır Âşık fedakâr olur İlle de uyumaksa meramın Beni de al kucağına madem Gecenin ayazında Isıtırım seni Ayaklarını ve ellerini Uyumadan önce dur bir daha öpeyim seni Ve uyurken seyredeyim yüzünü, gözlerini Gördüğün rüyaları ben yazayım canım… Artık kalmadıysa tahammülün Uykunun kurşununu yiyip, yenik düştüyse gözlerin, İyi geceler canım şimdi, artık uyu…