PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
İyi Geceler Canım Vote_lcapİyi Geceler Canım Voting_barİyi Geceler Canım Vote_rcap 
LagaLuga (508)
İyi Geceler Canım Vote_lcapİyi Geceler Canım Voting_barİyi Geceler Canım Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
İyi Geceler Canım Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
İyi Geceler Canım Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
İyi Geceler Canım Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
İyi Geceler Canım Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
İyi Geceler Canım Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
İyi Geceler Canım Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
İyi Geceler Canım Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
İyi Geceler Canım Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
İyi Geceler Canım Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

İyi Geceler Canım

YazarMesaj
LagaLuga
Super Moderatör
Super Moderatör
LagaLuga

İyi Geceler Canım Empty
MesajKonu: İyi Geceler Canım   İyi Geceler Canım Icon_minitimePtsi Nis. 12, 2010 2:43 pm

İyi Geceler Canım Koy başını göğsüme Saçlarını okşayayım biraz Ve sırtını ovayım Boynunu, omuzlarını… Sonra güzel bir masaj yapayım Ömründe hiç tatmadığın Güzel duygular bahşetsin parmaklarım Seni mutlu etsin ellerime yansıyan duygularım Ve sen rüyalara dalıp Bulutların üstünde meleklerle gez, dolaş… Gökyüzünün derinliklerinde Mavilerin en güzeline ulaş, En derinine dal hayallerin… Sıcak duygularımla coş İçten ve derin nefesler alıp ver Mutlu ol; ellerim seninle Enerji dolu şefkat dolu ellerim Ve sihirli parmaklarım… Saçlarını okşarken, kaybettiğin mutluluğu buldursun Huzurun en lahutisine ulaştırsın… Uyuma daha sakın! Neler saklı gönlümde, Hepsini gör ve tat; Daha huzurlu ve daha rahat yat; Sabaha mutlu uyan… Ta ki okşamalarımdan yorulup Uyku iradeni elinden alır da Kendine hâkim olamazsan Başını göğsümden kaydırıver Bir güvercin gibi… Biraz kıvrılıver, Çek ayakların karnına doğru Ellerini de ellerime teslim et Avuçlarımla ısıtayım Terlesin genç âşıklarınki gibi Ve sen sırtüstü dönüver yerleşirken Yüzün yüzüme, gözlerin gözlerime gelsin Biraz da alnını ve şakaklarını okşayayım Ve öpücükler, öpücükler kondurayım ldudaklarına Küçük küçük ama sıcak Ama tatlı, ama yumuşak Ama derin, ama ateşli, Ama hafif, ama yakıcı… Ve yaksın kavursun da Dudaklarından kalbine insin ateşim Yaksın seni de sarıl bana Sokul kucağıma, açıl kalbime Ve anlat dertlerini… Kimsenin bilmediği ama içini kemiren Beynini tırmalayan, gönlünü yoran dertlerini Onları bana ver birer birer Kalmasın seni sıkan Seni üzen hiçbir şey… Sen rahat ol… Ben ikimizin dertlerini de çekerim Yeter ki sen mutlu ol Ve süzül ufuklara kuşlar gibi Özgür ve hür… Kanatlarında aşkımız Kafdağı’nın ardına götür, Rahat, huzurlu ve dertsiz Gamsız, kedersiz… Aşk, fedakârlıktır Âşık fedakâr olur İlle de uyumaksa meramın Beni de al kucağına madem Gecenin ayazında Isıtırım seni Ayaklarını ve ellerini Uyumadan önce dur bir daha öpeyim seni Ve uyurken seyredeyim yüzünü, gözlerini Gördüğün rüyaları ben yazayım canım… Artık kalmadıysa tahammülün Uykunun kurşununu yiyip, yenik düştüyse gözlerin, İyi geceler canım şimdi, artık uyu…

İyi Geceler Canım
1 sayfadaki 1 sayfası