Selam olsun sana demiştim gittiğim hançerin ucumuydu hakkıma düşen tarihin yansımasımıydı kaç ihanete uğramıştım ve kaç kez yanılmıştım doğrularımda ve kaç kez yansımıştı yüzüm gözlerinde bunları hesaplamayı bırakalı kaç yıl oldu artık sevdanın ağrısına alışmıştım şimdi terki diyar ediyorum yeni çırpınmalara koşuyor yüreğim artık ihanetleri yolları gözlemek yok ve en güzeli güzelim sancılı kalp çarpıntıları yok ben senden geçiyorum ve yollarını kapatıyorum hayalini kovalıyorum kara basan gibi görüyorum artık seni ve ben seni seviyorum desemde biliyorum ki sen bana karabasan gibisin senden geçiyorum ömrümün kabusu ve uyanıyorum bir bahar çiçeği gibi artık meyve oluyorum ve biliyorum ki her devrenin bir bitişi var her takvimin bir sonu var ve her aşkın bir sonu var hicretimsin mekkemdin medineye göçmem gerek belki bir gün dönerim sana ama burada değil bu hayatta değil bu zamanda değil bir başka yüzyılda bir başka gezegende belki arafta belki bir hüzzam makamında belki bir kemanın iki yayı arasında belki bir göçmen kuşun kanadında belki bir yılanın ağzında belki bir kurbağ kurbağanın yuttuğunda belki cennette belki cehennemde ama burada bu bedende artık işin yok ayrılıyorum senden; unutuyorum seni senle geçen anları,yılları dakikaları,beynimden çıkarıyorum yollarımı kapatıyorum sana senin hiç açamadığın yolları ben sana kapatıyorum seni seviyorum ama burada değil başka bir yerde hiç kimsenin görmediği bir yerde ne ben biliyorum o yeri ne sen biliyorsun aşkım ama artık burada değil mümkün değil çünki bahar çiçeği meyve oldu bahar bitti yaz geldi her mevsimin hazzı farklı şimdi derin maviliklerin zamanı aşkın zamanı karşılığın zamanı olur ya ve belkilerin zamanı değil şimdilerin şu anların zamanı artık cümbüşlerin zamanı artık karşılıklı bakışmaların zamanı öpüyorum seni gözlerinden birtanem ve allaha ısmarlıyorum başka bir mevsimde buluşmak üzere başka bir galakside başka bir yıldızın tozunda parlamak dileğiyle hoşça kal yıldız tozum hoşça kal….