PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Üstüme Basıp Geçme Vote_lcapÜstüme Basıp Geçme Voting_barÜstüme Basıp Geçme Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Üstüme Basıp Geçme Vote_lcapÜstüme Basıp Geçme Voting_barÜstüme Basıp Geçme Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Üstüme Basıp Geçme Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Üstüme Basıp Geçme Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Üstüme Basıp Geçme Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Üstüme Basıp Geçme Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Üstüme Basıp Geçme Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Üstüme Basıp Geçme Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Üstüme Basıp Geçme Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Üstüme Basıp Geçme Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Üstüme Basıp Geçme Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Üstüme Basıp Geçme

YazarMesaj
LagaLuga
Super Moderatör
Super Moderatör
LagaLuga

Üstüme Basıp Geçme Empty
MesajKonu: Üstüme Basıp Geçme   Üstüme Basıp Geçme Icon_minitimePtsi Nis. 12, 2010 2:43 pm

şuan üstüme basıp geçme şarkısını dinliyorum.hatırlarmısn ilk buluşmamızda işte bu biziim şarkımız olsun dedim ya o şarkıyı dinliyorum gerçektende bıraktın ellerimi ama sevginn bana hala yetiyo, ağır ağır çöksede yüreğime zor geldi ayrılık,zor seni geldi özlemek,bunca isterken seni göçmen kuşları gibi göç etmek zor geldi.aramızda yollar 13 saat sürsede bana çok yakınsın ben bunu hissediyorum çok yakınlardan bir ağıt gibi sesin kulaklarımda uğulduyor şimdi.bundan sonra ben varmıyım yokmuyum bir şey söylesem de şaşkınlığımdan, sakın aldırma söylediklerime,sana acı verir onlar,ayrılığın acıları bir sızı gibi içine işler kıyamam,olsa bilirim aldırmaz gözünürsün. hayata karşı dirençliyimdir aldırmaz görünürüm ama benim için önemli olan hayatta sana dair ne varsa öğrenmek inan bana konuşacak o kadar çok şey varki bekle beni ankaraya gelicem haziranda veya temmuz başlarında bana inanmıyosun biliyorum diyosun bu kız gene gelicem dedi gelemiyo fln die emin ol bu sefer gelicem hemde beklemediğin bi andaa senin haberin olmadan ve senin bana yaptığını yapıcam kapınızın önünde sen cıkana kadar bekliyicem tıpkı senin beni garda beklemem gibi. geçen 3.5 ayın ardından neler konuştuk zaman nasıl geçiyo hiç anlamıyorum arada nisayi seviyorum herşey yalandı diyişlerin geliyoda aklıma inanamıyorum ben sana inandım güvendim o yüsden aklıma öle şeyler getiremiyorum çok şey var sana anlatmak istediğim yassam sığmaz buralara ama bekle benii yazın geldiğimde herşeyii bir bir konuşucaz eminim o zaman yüz yüze olduğumuzda birbirimizi daha iyi anlıcaz ben bundan eminim! elimde olsa yanından bir an bile ayrılmam.ilk görüşmemizde böyle oldu. bana senden ayrılmalıyım soğudum senden dediğinde seni çok ii dinledim sesinin en ince kadifesine bile sanki bunları söyleyen sen değildin! öyle olsun ne diyim Allahtan umut kesilmez ben hala inanıyorum bunları içten demediğine zaten ağustosta ankarada görüştüğümüzde o zaman sana daha fazla sarılsaydım nerden bilebilirdimki bi daha hiç görüşemiceğimizi emin ol gene ankara yolları bizi birleştiricek! o zamandan kaplamıştı içimi korku bi daha ne zaman görüşcez die evt korktuğum başıma gelmişti 5.5 aydır görüşemiyoruz. biliyormusun günleri sayar oldum her günün geçmesinden korkar oldum her geçen gün ayrılık günümüz dahada büyüyor korkuyorum bunun dahada uzun sürmesinden korkuyorum konyalım korkuyorum! burada yazdıklarıma son verirken sana tek şey söylüyorum imkansız diye birşey yok bunu bil yeter bana. yağmur yağıyordu sinemaya gittiğimzde sırılsıklam olmuştuk.ılık bir bahar gününün duygusallığı bastırmıştı üzerimize. Şey neredeyse unutuyodum senden ayrıldıktan sonra yağmur başladı

Üstüme Basıp Geçme
1 sayfadaki 1 sayfası