şuan üstüme basıp geçme şarkısını dinliyorum.hatırlarmısn ilk buluşmamızda işte bu biziim şarkımız olsun dedim ya o şarkıyı dinliyorum gerçektende bıraktın ellerimi ama sevginn bana hala yetiyo, ağır ağır çöksede yüreğime zor geldi ayrılık,zor seni geldi özlemek,bunca isterken seni göçmen kuşları gibi göç etmek zor geldi.aramızda yollar 13 saat sürsede bana çok yakınsın ben bunu hissediyorum çok yakınlardan bir ağıt gibi sesin kulaklarımda uğulduyor şimdi.bundan sonra ben varmıyım yokmuyum bir şey söylesem de şaşkınlığımdan, sakın aldırma söylediklerime,sana acı verir onlar,ayrılığın acıları bir sızı gibi içine işler kıyamam,olsa bilirim aldırmaz gözünürsün. hayata karşı dirençliyimdir aldırmaz görünürüm ama benim için önemli olan hayatta sana dair ne varsa öğrenmek inan bana konuşacak o kadar çok şey varki bekle beni ankaraya gelicem haziranda veya temmuz başlarında bana inanmıyosun biliyorum diyosun bu kız gene gelicem dedi gelemiyo fln die emin ol bu sefer gelicem hemde beklemediğin bi andaa senin haberin olmadan ve senin bana yaptığını yapıcam kapınızın önünde sen cıkana kadar bekliyicem tıpkı senin beni garda beklemem gibi. geçen 3.5 ayın ardından neler konuştuk zaman nasıl geçiyo hiç anlamıyorum arada nisayi seviyorum herşey yalandı diyişlerin geliyoda aklıma inanamıyorum ben sana inandım güvendim o yüsden aklıma öle şeyler getiremiyorum çok şey var sana anlatmak istediğim yassam sığmaz buralara ama bekle benii yazın geldiğimde herşeyii bir bir konuşucaz eminim o zaman yüz yüze olduğumuzda birbirimizi daha iyi anlıcaz ben bundan eminim! elimde olsa yanından bir an bile ayrılmam.ilk görüşmemizde böyle oldu. bana senden ayrılmalıyım soğudum senden dediğinde seni çok ii dinledim sesinin en ince kadifesine bile sanki bunları söyleyen sen değildin! öyle olsun ne diyim Allahtan umut kesilmez ben hala inanıyorum bunları içten demediğine zaten ağustosta ankarada görüştüğümüzde o zaman sana daha fazla sarılsaydım nerden bilebilirdimki bi daha hiç görüşemiceğimizi emin ol gene ankara yolları bizi birleştiricek! o zamandan kaplamıştı içimi korku bi daha ne zaman görüşcez die evt korktuğum başıma gelmişti 5.5 aydır görüşemiyoruz. biliyormusun günleri sayar oldum her günün geçmesinden korkar oldum her geçen gün ayrılık günümüz dahada büyüyor korkuyorum bunun dahada uzun sürmesinden korkuyorum konyalım korkuyorum! burada yazdıklarıma son verirken sana tek şey söylüyorum imkansız diye birşey yok bunu bil yeter bana. yağmur yağıyordu sinemaya gittiğimzde sırılsıklam olmuştuk.ılık bir bahar gününün duygusallığı bastırmıştı üzerimize. Şey neredeyse unutuyodum senden ayrıldıktan sonra yağmur başladı