PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Tıpkı Benim Gibi Vote_lcapTıpkı Benim Gibi Voting_barTıpkı Benim Gibi Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Tıpkı Benim Gibi Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Tıpkı Benim Gibi Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Tıpkı Benim Gibi Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Tıpkı Benim Gibi Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Tıpkı Benim Gibi Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Tıpkı Benim Gibi Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Tıpkı Benim Gibi Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Tıpkı Benim Gibi Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Tıpkı Benim Gibi Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Tıpkı Benim Gibi

YazarMesaj
LagaLuga
Super Moderatör
Super Moderatör
LagaLuga

Tıpkı Benim Gibi Empty
MesajKonu: Tıpkı Benim Gibi   Tıpkı Benim Gibi Icon_minitimePtsi Nis. 12, 2010 2:45 pm

elbet birgün bende senin aklına geleceğim, hayalim gözlerinin önüne gelecek, beni özleyeceksın, hemen resmime bakmak isteyeceksın, ellerine alamayacaksın resmimi,alsanda gözlerini kaçıracaksın bakamayacaksın, kendinle boğuştuktan sonra bakabileceksın, o an yanımda olmak isteyeceksin, beni isteyeceksin, hatıralarımız canlancak birden,yaşadıklarımız şeyler gelicek aklına, hemen beni aramak isteyeceksın,bana ulaşmak,bana gelmek,beni bulmak isteyeceksin, hemen sokaklara koşacaksın benim oldugum yerlere geleceksın,beraber dolastıgımız yerlere gideceksın,belki bulurum umuduyla,gözlerin hep beni arayacak dolu dolu olacak beraber gittigimiz yerlerde dolastıkça için sızlayacak, heryere bakıcaksın günlerce haftalarca belkide aylarca arayacaksın hergün yavas yavas umudunu yitireceksin,gölerin hafis bi tebessümle umutsuzca son bı kez daha arayacak beni. zaman geçtikçe seninde bulma ümidin kesilecek,karşılasma ihtimalinin kalmadıgını anlayacaksın,seninde umutların tükenecek,seninde hayalllerin yıkılacak,seninde hayattan kopma anın gelecek ama icinde hala küçükte olsa ümıt besleyeceksın \ya birgün karşılaşırız\diiye. Elbet birgün karşılaşacağız,buluşacagız, bakacaksınki ben degişmiş olacagımbıraktıgın gibi olmayacağım. tekrar birleşmek birlikte olmak isteyeceksin, ama bilemeyeceksin ki: artık benim gözlerimde bi başkasının gözleri olacak, artık ellerimde bi başkasının elleri olacak, artık dudaklarımda bi başkasının ismi olacak, artık kollarımda bi başkasının bedeni olacak, artık başım bi başkasının omzunda olacak, artık yüreğimde bi başkasının sevgisi olacak, artık kalbimde bi başkasının aşkı olacak, bir zamanlar senın icin atan şu gönlüm artık bi başkası için atacak, senin olan ben artık bi başkasının olacağım. işte o an sende üzüleceksin, sende yıkılacaksın, sende kahrolacaksın, sende ah olacaksın, sende maf olacaksın, sende yok olacaksın, Tıpkı benim oldugum gibi! hayata küseceksin!

Tıpkı Benim Gibi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Benim Muradım
» Kardeşim Benim
» Bilgisayarınız İlk Günkü gibi olsun
» Delphi'de Vb'de Gibi Control Array
» Domino Taşı Gibi 2500 Kitap Rekorlara Girdi