elbet birgün bende senin aklına geleceğim, hayalim gözlerinin önüne gelecek, beni özleyeceksın, hemen resmime bakmak isteyeceksın, ellerine alamayacaksın resmimi,alsanda gözlerini kaçıracaksın bakamayacaksın, kendinle boğuştuktan sonra bakabileceksın, o an yanımda olmak isteyeceksin, beni isteyeceksin, hatıralarımız canlancak birden,yaşadıklarımız şeyler gelicek aklına, hemen beni aramak isteyeceksın,bana ulaşmak,bana gelmek,beni bulmak isteyeceksin, hemen sokaklara koşacaksın benim oldugum yerlere geleceksın,beraber dolastıgımız yerlere gideceksın,belki bulurum umuduyla,gözlerin hep beni arayacak dolu dolu olacak beraber gittigimiz yerlerde dolastıkça için sızlayacak, heryere bakıcaksın günlerce haftalarca belkide aylarca arayacaksın hergün yavas yavas umudunu yitireceksin,gölerin hafis bi tebessümle umutsuzca son bı kez daha arayacak beni. zaman geçtikçe seninde bulma ümidin kesilecek,karşılasma ihtimalinin kalmadıgını anlayacaksın,seninde umutların tükenecek,seninde hayalllerin yıkılacak,seninde hayattan kopma anın gelecek ama icinde hala küçükte olsa ümıt besleyeceksın \ya birgün karşılaşırız\diiye. Elbet birgün karşılaşacağız,buluşacagız, bakacaksınki ben degişmiş olacagımbıraktıgın gibi olmayacağım. tekrar birleşmek birlikte olmak isteyeceksin, ama bilemeyeceksin ki: artık benim gözlerimde bi başkasının gözleri olacak, artık ellerimde bi başkasının elleri olacak, artık dudaklarımda bi başkasının ismi olacak, artık kollarımda bi başkasının bedeni olacak, artık başım bi başkasının omzunda olacak, artık yüreğimde bi başkasının sevgisi olacak, artık kalbimde bi başkasının aşkı olacak, bir zamanlar senın icin atan şu gönlüm artık bi başkası için atacak, senin olan ben artık bi başkasının olacağım. işte o an sende üzüleceksin, sende yıkılacaksın, sende kahrolacaksın, sende ah olacaksın, sende maf olacaksın, sende yok olacaksın, Tıpkı benim oldugum gibi! hayata küseceksin!