PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Sensiz Bu Dünyayı Sevmiyorum Vote_lcapSensiz Bu Dünyayı Sevmiyorum Voting_barSensiz Bu Dünyayı Sevmiyorum Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Sensiz Bu Dünyayı Sevmiyorum Vote_lcapSensiz Bu Dünyayı Sevmiyorum Voting_barSensiz Bu Dünyayı Sevmiyorum Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Sensiz Bu Dünyayı Sevmiyorum Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Sensiz Bu Dünyayı Sevmiyorum Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Sensiz Bu Dünyayı Sevmiyorum Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Sensiz Bu Dünyayı Sevmiyorum Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Sensiz Bu Dünyayı Sevmiyorum Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Sensiz Bu Dünyayı Sevmiyorum Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Sensiz Bu Dünyayı Sevmiyorum Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Sensiz Bu Dünyayı Sevmiyorum Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Sensiz Bu Dünyayı Sevmiyorum Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Sensiz Bu Dünyayı Sevmiyorum

YazarMesaj
LagaLuga
Super Moderatör
Super Moderatör
LagaLuga

Sensiz Bu Dünyayı Sevmiyorum Empty
MesajKonu: Sensiz Bu Dünyayı Sevmiyorum   Sensiz Bu Dünyayı Sevmiyorum Icon_minitimePtsi Nis. 12, 2010 2:46 pm

sensizligin bu kadar aci verecegini dusunmemistim;sensiz yasayamiyorum askim;sensiz nefes almak bile zor geliyor;ikimizde bu kadar aci cekerken neden ayriyiz?sen baska bir dunyada ben baska bir dunyada; bu revami? bumu gercek? bumu hayat?bumu yasamak?neden nasil bu hale geldik? neden bu aciyi cekiyoruz?gel dedin gelemedim;don dedin donemedim;sensiz oluyorum dedin;bende oluyorum be askim tukeniyorum sensiz;sensiz yasamak istemiyorum............... istemiyorum bu hayati;sevmiyorum bu dunyayi. hergece allaha yalvariyorum yarabim ya canimi al yada onu bana unuttur diye olmuyor;unutamiyorum. hergecen gun bu ates bu yangin dahada buyuyor; sen benim gercegimmissin;anladimki ben sensiz yasayamiyorum;sevgin olmadan olmuyor askim............ gunlerdir savas veriyorum kendimle;ben kendime bile yenildim;istedigim tek sey sensin; bu mutsuzlugu haketmedik biz; cok emek verdik; cok savastik; yenilmemeliydik. bunu gecde olsa anladim. ben senle herseye varim askim; ben seni istiyorum sadece seni............. ama bunu sana soyleyemiyorum cunku yasadiklarimi tekrar yasamaktan korkuyorum;yine aci cekmekten korkuyorum;seninleyken uzulmekten aci cekmekten korkuyorum;seni tekrar kaybetmekten korkuyorum artik gucum yok tukendim ben bittim............ birgun bunlari sana soylersem ogun benim tekrar dogusum olacak......... ben sende dogdum sende olecegim........... seni sevmekten hic vazgecmedim........ vazgecmeyecegim............seni son nefesime kadar sevecegim..........melegin

Sensiz Bu Dünyayı Sevmiyorum
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Biraktim DÜnyayi Sana Kalsin