PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Birgün Okursun Belki Vote_lcapBirgün Okursun Belki Voting_barBirgün Okursun Belki Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Birgün Okursun Belki Vote_lcapBirgün Okursun Belki Voting_barBirgün Okursun Belki Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Birgün Okursun Belki Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Birgün Okursun Belki Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Birgün Okursun Belki Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Birgün Okursun Belki Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Birgün Okursun Belki Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Birgün Okursun Belki Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Birgün Okursun Belki Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Birgün Okursun Belki Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Birgün Okursun Belki Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Birgün Okursun Belki

YazarMesaj
LagaLuga
Super Moderatör
Super Moderatör
LagaLuga

Birgün Okursun Belki Empty
MesajKonu: Birgün Okursun Belki   Birgün Okursun Belki Icon_minitimePtsi Nis. 12, 2010 2:48 pm

seni sevdiğimi artık nasıl söleyeceğimi bilmiyorum çünkü sen beni anlamak istemiyosun be aşkım beni dışlama artık kendinden ayrı görme beni ne olur beni kendine kul et istersen kölen et beni ama yeterki sev artık bıktım gerçekten çok bıktım kendi canımı bile taşyamaz oldum hayattan sıkıldım kendimden bıktım birkez olsun yatağıma uzanırken o yastığa kafamı huzurlu bir şekilde koymadım hep aklımdasın nie böle yapıyorsun kara gözlü meleğim ben artık seninle olmak istiyorum yanlızlıktan sıkıldım hergün ölüp ölüp dirilmekten bıktım anlıyomusun beni aşkım sen ilksin ve son olacaksın ne olur sev artık o yüreğinde hiç mi yerim yok hiç mi gözlerimin içime bakmadın baksaydın eğer gözlerim bile seni ne kadar çok sevdiğimi söylerler sana gerçekten seni çok seviyorum nie anlamıyosun güzel gözlü aşkım benim seni hep sevdim sevicemde birdaha konuşma gibi bir imkanımız olursa eğer sakın bana unut deme olurmu aşkım unutamam bunu sende biliyosun şunu bilki ben seni senden çok seviyorum...ne olur anla beni ne olur şimdi bu mektubu yazıyorum ya sana belki bir gün okursun die kim bilir belki birgün evlenirsekİNŞALLAHsana açar okurum gerçekten çok çaresizim aşkım

Birgün Okursun Belki
1 sayfadaki 1 sayfası