seni sevdiğimi artık nasıl söleyeceğimi bilmiyorum çünkü sen beni anlamak istemiyosun be aşkım beni dışlama artık kendinden ayrı görme beni ne olur beni kendine kul et istersen kölen et beni ama yeterki sev artık bıktım gerçekten çok bıktım kendi canımı bile taşyamaz oldum hayattan sıkıldım kendimden bıktım birkez olsun yatağıma uzanırken o yastığa kafamı huzurlu bir şekilde koymadım hep aklımdasın nie böle yapıyorsun kara gözlü meleğim ben artık seninle olmak istiyorum yanlızlıktan sıkıldım hergün ölüp ölüp dirilmekten bıktım anlıyomusun beni aşkım sen ilksin ve son olacaksın ne olur sev artık o yüreğinde hiç mi yerim yok hiç mi gözlerimin içime bakmadın baksaydın eğer gözlerim bile seni ne kadar çok sevdiğimi söylerler sana gerçekten seni çok seviyorum nie anlamıyosun güzel gözlü aşkım benim seni hep sevdim sevicemde birdaha konuşma gibi bir imkanımız olursa eğer sakın bana unut deme olurmu aşkım unutamam bunu sende biliyosun şunu bilki ben seni senden çok seviyorum...ne olur anla beni ne olur şimdi bu mektubu yazıyorum ya sana belki bir gün okursun die kim bilir belki birgün evlenirsekİNŞALLAHsana açar okurum gerçekten çok çaresizim aşkım