sen mutlu ol ben bİleyİm, burada olsun gÜleyİm Ömür dedikleri nedir,nedir ki? bir varmış,bir yokmuş gibi. ve de, o veda saatini kim ,bilebilir ki? bazen güler,bazen de ağlarsın. düşün ki, sen,hayatta sadece bir yapraksın kimi zaman yeşil, kimi zaman sararmış, belki de , henüz ilk baharında, bir bakmışsın ki, bir yel almış, salmış o meçhul diyarlara. o diyar ki dönüşü olmayan, o diyar ki ,gideni salmayan o diyar ki bağrına basan, ve, o diyar ki,kara toprak yapan Şimdi,sen misin, baş ucumda ağlayan? sen misin kabrime güller koyan? sen misin , Şimdi nadim olan? Üzülme,ben çok rahatım inan.... git. git.ağlamanı istemem... artık, İstesem de geri dönemem. bilirsin,bebeğim, ağlamana dayanamam, ben sana, sana hiç kıyamam. canım benim... bak, yağmur başladı ıslanacaksın. bırak beni burada da ağlatacaksın. sana hiç kırgın değilim, ne yapalım, bu, işte bu benim kaderim. bak şu aleme, dünya dönüyor, hayat yine akıp gidiyor. sen mutlu ol da, ben bileyim. burada, burada olsun güleyim. bu diyar ki, dönüşü olmayan, bu diyar ki, geleni salmayan, bu diyar ki, bağrına basan, bu diyar ki, kara toprak yapan...