PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Sen Mutlu Ol Ben Bileyim Vote_lcapSen Mutlu Ol Ben Bileyim Voting_barSen Mutlu Ol Ben Bileyim Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Sen Mutlu Ol Ben Bileyim Vote_lcapSen Mutlu Ol Ben Bileyim Voting_barSen Mutlu Ol Ben Bileyim Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Sen Mutlu Ol Ben Bileyim Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Sen Mutlu Ol Ben Bileyim Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Sen Mutlu Ol Ben Bileyim Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Sen Mutlu Ol Ben Bileyim Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Sen Mutlu Ol Ben Bileyim Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Sen Mutlu Ol Ben Bileyim Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Sen Mutlu Ol Ben Bileyim Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Sen Mutlu Ol Ben Bileyim Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Sen Mutlu Ol Ben Bileyim Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Sen Mutlu Ol Ben Bileyim

YazarMesaj
LagaLuga
Super Moderatör
Super Moderatör
LagaLuga

Sen Mutlu Ol Ben Bileyim Empty
MesajKonu: Sen Mutlu Ol Ben Bileyim   Sen Mutlu Ol Ben Bileyim Icon_minitimePtsi Nis. 12, 2010 2:51 pm

sen mutlu ol ben bİleyİm, burada olsun gÜleyİm Ömür dedikleri nedir,nedir ki? bir varmış,bir yokmuş gibi. ve de, o veda saatini kim ,bilebilir ki? bazen güler,bazen de ağlarsın. düşün ki, sen,hayatta sadece bir yapraksın kimi zaman yeşil, kimi zaman sararmış, belki de , henüz ilk baharında, bir bakmışsın ki, bir yel almış, salmış o meçhul diyarlara. o diyar ki dönüşü olmayan, o diyar ki ,gideni salmayan o diyar ki bağrına basan, ve, o diyar ki,kara toprak yapan Şimdi,sen misin, baş ucumda ağlayan? sen misin kabrime güller koyan? sen misin , Şimdi nadim olan? Üzülme,ben çok rahatım inan.... git. git.ağlamanı istemem... artık, İstesem de geri dönemem. bilirsin,bebeğim, ağlamana dayanamam, ben sana, sana hiç kıyamam. canım benim... bak, yağmur başladı ıslanacaksın. bırak beni burada da ağlatacaksın. sana hiç kırgın değilim, ne yapalım, bu, işte bu benim kaderim. bak şu aleme, dünya dönüyor, hayat yine akıp gidiyor. sen mutlu ol da, ben bileyim. burada, burada olsun güleyim. bu diyar ki, dönüşü olmayan, bu diyar ki, geleni salmayan, bu diyar ki, bağrına basan, bu diyar ki, kara toprak yapan...

Sen Mutlu Ol Ben Bileyim
1 sayfadaki 1 sayfası