bir gün çekip gitmek gelir içimden bİr gün kalıp savaşmak.. bütün olaylara göğüs germek burdayım,karşınızdayım İşte!! ben buyum demek gelir içimden.. bazen; gücüm tükenir, sabrım taşar, dibe vururum.. İşte o an!!! ben çaresizlikler içinde kıvranırım. gören olmaz çığlıklarımı, hisseden olamz duygularımı, gözyaşlarım sel olup akarken; sana doğru sevgili... sen bana doğru gelecek misin? Önemli olan bu biliyormmusun? kötü günde beraber olabilmek.. İyi gününde herkes yanında olur. eminimki sen gelmek isteyeceksin.. ama... seni göndermeyecekler, göndermezler sevgili. bizi ayıracaklar, bizi koparacaklar... biz mutlulugu birbirimizde bulsakta... başka kollar bize yasak olsada.. yollarımız bize tuzak, yollarımız bize uzak sevgili... kapanması zor uçurumlar var. uçurumlardan düşeriz. ne ben sana, ne de sen bana yar olamzsın sevigli.. biz birbirimizin yarı olsakta kader! kader!bu sevgili önüne geçilmezki.. Çare bulunmazki... zorla güzellik olmazki. olsada kabul edemem ki. ben guruluyum sevgili. gururumu çiğnetemem her ne kadar aşkta gurur olmaz desende olmaz olurmu sevgili bİzi var eden benı ben yapan Şerefli kılan gurur değil mi sevgili gurursuz mu olalım. kör olası lanet töreler için kör olası kendini bilmez çenesi düşükler için namusu beyinde değilde başka yerde arayanlar için Ömrümüz tükenecek sevgili... Ömür bitecek.. belki sana başka kollarda, başka gözlerde mutluluk bulduracaklar ama ben sneın kollarına ben snein gözlerine hasret kalacağım sevgili senden sonra ne yapacağımı nasıl yaşayacağımı bİlmiyorum sevgii sensizliğe yaaşam denirse sevgili sensizlik nedir bilir misin sevgili? sensizlik yaşarken ölmek, sensizlik.. yemyeşil bir ağacı ble bile susuz bırakmak,kurutmak sensizlik diri diri mezara girmek. artık ne türkiye\de ne istanbul\da nede ümraniye\de yokum yokum sevgili anlıyormusun sevinin çenesidüşük töreler sevının namusu beyinde değilde başka yerde arayanlar ayrıldık işte galİp sİzsİnİz maĞlup bİzİz