PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Fuzuli ile Ruhinin Diyaloğu Vote_lcapFuzuli ile Ruhinin Diyaloğu Voting_barFuzuli ile Ruhinin Diyaloğu Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Fuzuli ile Ruhinin Diyaloğu Vote_lcapFuzuli ile Ruhinin Diyaloğu Voting_barFuzuli ile Ruhinin Diyaloğu Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Fuzuli ile Ruhinin Diyaloğu Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Fuzuli ile Ruhinin Diyaloğu Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Fuzuli ile Ruhinin Diyaloğu Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Fuzuli ile Ruhinin Diyaloğu Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Fuzuli ile Ruhinin Diyaloğu Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Fuzuli ile Ruhinin Diyaloğu Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Fuzuli ile Ruhinin Diyaloğu Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Fuzuli ile Ruhinin Diyaloğu Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Fuzuli ile Ruhinin Diyaloğu Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Fuzuli ile Ruhinin Diyaloğu

YazarMesaj
LagaLuga
Super Moderatör
Super Moderatör
LagaLuga

Fuzuli ile Ruhinin Diyaloğu Empty
MesajKonu: Fuzuli ile Ruhinin Diyaloğu   Fuzuli ile Ruhinin Diyaloğu Icon_minitimePtsi Nis. 12, 2010 2:58 pm

Birgün Fuzuli ile Ruhi Yolda yürüyorlarmış.Fuzuli, Ruhiye dönerek şöyle demiş : Ben insanlara bir bakışımda, yada bir konuşmamda hemen karakter analizi yapabiliyor ve hemen bana karşı olan hislerini anlayabiliyorum.Kötü düşünürse şayet yada kötü bir söz söyleyecekse neden söyleyebileceğini bile anlıyorum insanların demiş.Ruhinin bu olay çok ilgisini çeker ve Fuzuliye der ki : Ey! Fuzuli, madem insanlara bakınca sezgilerinin, sana onların her düşüncesini ve düşüncesinin nedenlerini hissettirdiğini iddia ediyorsun.O zaman bana söyle bakalım.Sana bir sorum olacak.Ben neden devamlı hep seni böyle hicvediyorum ? Madem sezgilerin bu kadar kuvvetli.Bunu söyle bakalım ? Fuzuli cevap verir : İnsanların hislerinden bahsettim, Hayvanların değil.. :F Yaa, öyle mi ? Bunu duyan Ruhi çok bozulur ve laf sokmak için birkaç saat sonra Fuzuliye seslenir : Heey Fuzulii Fuzuliii.. Şu kapıdaki köpeğe bak ne kadar fuzuli ne kadar gereksiz değil mi ? Fuzuli tabi hiç bozuntuya vermeden yediği lafa çok sert karşılık verir : Evet ya, Haklısın. Bir vursam çarpar duvara Çıkar Ruhi... demiş Very Happy Very Happy Very Happy

Fuzuli ile Ruhinin Diyaloğu
1 sayfadaki 1 sayfası