PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Bir Meczup ve Emin Acar Vote_lcapBir Meczup ve Emin Acar Voting_barBir Meczup ve Emin Acar Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Bir Meczup ve Emin Acar Vote_lcapBir Meczup ve Emin Acar Voting_barBir Meczup ve Emin Acar Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Bir Meczup ve Emin Acar Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Bir Meczup ve Emin Acar Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Bir Meczup ve Emin Acar Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Bir Meczup ve Emin Acar Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Bir Meczup ve Emin Acar Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Bir Meczup ve Emin Acar Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Bir Meczup ve Emin Acar Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Bir Meczup ve Emin Acar Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Bir Meczup ve Emin Acar Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Bir Meczup ve Emin Acar

YazarMesaj
LagaLuga
Super Moderatör
Super Moderatör
LagaLuga

Bir Meczup ve Emin Acar Empty
MesajKonu: Bir Meczup ve Emin Acar   Bir Meczup ve Emin Acar Icon_minitimePtsi Nis. 12, 2010 3:05 pm

İçtenliğin ve samimiyetin her geçen gün azaldığı, ve bir hazanın yaşandığı günlerdi. okullar da ders olarak okutulan, müfredat yetersizdi. aileler geçim sıkıntısından perişandı. siyasi atmosfer, hat safhadaydı! oyunların yerini, ne yazık ki, hınç ve anlamsız hırs almıştı. Çaresizlik yaşanıyordu. herken aynı şeyleri yapmak zorundaydı. seni sana bırakmıyorlardı. takip ediyorlar. evleri basıyorlardı. karakollar dahi, siyasi görüşlere göre bölünmüşlerdi! düğüşü, kavgayı, hiddeti yüreğimiz kaldırmıyordu. İçimiz parçalanıyordu. milletin efradı, maksatlı olarak parçalanmaya tabi tutuluyordu. fakat bu gerçeği, o zamanlar anlatmak asla mümkün olmuyordu. her ne hikmetse anlaşılamıyordu, maalesef pasiflikle suçlanılıyordu. okumak, okula gitmek öyle bir sorundu ki, bela seni bir biçimde bulurdu. gönül dostum bir arkadaşım vardı. kalenderdi, hizmet ehliydi. müşfikti. manevi bakımdan derinlikliydi, bilmediğimiz, duymadığımız, birçok konu başlığını, bu arkadaşımdan öğrenmiştim. İşi rast gelsin, bizi adam yerine koyar, her zaman ziyaret eder hallenirdik. o kurşuniliğin, metalikliğin, güneşe hasret bir iklimin betbah lığında, o kadar önemliydi ki, içimiz açılır, başka âlemlere dalınır, tefekkürle de olsa, bu kasvetli havadan uzaklaşılırdı. bir bakıma ekmek gibi, su gibi önemlilerdi. birkaç gün sevgili arkadaşımı göremeyince, Çok meraklandım, evlerine ziyarete gittim. değerli annesi kapıyı açtı ve buyur etti. teşekkür ederek odaya girdim ki, arkadaşım, perişan bir vaziyette yatmaktaydı Çok şaşırdım birden taatcup ettim. yanına yaklaşarak geçmiş olsun dedim. Öyle halsiz yatıyordu ki, cevap dahi veremedi. annesine hayırdır dedim. beni, hemen başka bir odaya aldı. daha çok şaşırdım. merakım arttı. teyze kısık bir sesle, bak oğlum kimseler duymasın, senin arkadaşın ve benimde oğlum, İnce hastalığa yakalanmış dedi. ben anlamamıştım. İnce hastalığın, ne olduğunu bilmiyordum. yeniden sordum ve maalesef duyunca kahroldum. sevgili arkadaşım verem olmuş, bu hastalığa yakalanmış. teyze devam etti, çok tavsiye ettikleri her bir şeyi denedik

Bir Meczup ve Emin Acar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Emin İgüs - Bu Dünya Bir Pencere 2010
» Meczup ve Hızır
» Meczup Cemil