PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Ağır Abi Sözler msn nickleri.. Vote_lcapAğır Abi Sözler msn nickleri.. Voting_barAğır Abi Sözler msn nickleri.. Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Ağır Abi Sözler msn nickleri.. Vote_lcapAğır Abi Sözler msn nickleri.. Voting_barAğır Abi Sözler msn nickleri.. Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Ağır Abi Sözler msn nickleri.. Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Ağır Abi Sözler msn nickleri.. Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Ağır Abi Sözler msn nickleri.. Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Ağır Abi Sözler msn nickleri.. Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Ağır Abi Sözler msn nickleri.. Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Ağır Abi Sözler msn nickleri.. Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Ağır Abi Sözler msn nickleri.. Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Ağır Abi Sözler msn nickleri.. Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Ağır Abi Sözler msn nickleri.. Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Ağır Abi Sözler msn nickleri..

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Ağır Abi Sözler msn nickleri.. Empty
MesajKonu: Ağır Abi Sözler msn nickleri..   Ağır Abi Sözler msn nickleri.. Icon_minitimeCuma Nis. 02, 2010 11:40 am

Sigaramın Dumanı Gibi Yok Olursun Karşımda, Sıgaramı yaktığım Gibi Senide Yakarım Aklını Alırım.

Aldığım Her Nefeste Adını Yüreğime Yazdım, Söylediğim her Sözde Sadece Sen Vardın Gülüm…

Bize Rajon Kesecegine Git ilk önce Tavuk kesmeyi Öğren Aslanım..

Boşuna Hava Yapma Burada, Rüzgarın Esmez Bizim Mekanda, Alırım hayatını 3 Kuruşa.

Boş Sokakların Çılgın Bekçisiyim, Adam gibi Adamım, Yanlış yapanı Oyarım.

Koçum Dansöz Gibi Oynama, Para Takacam Bir tarafına.

Adam olanı Yanıma Alırım, Kız Gibi Davrananı Dansöz Diye Oynatırım.

Çakmak Çakmak Gözlerine, Çakarım Yumruğu beni Fitil Etme.

Sinirlendirme Beni, Şimdi Vesikalık Fotoğrafını Çıkartıcam Duvara..

Koçum, Kurban Bayramına Az Kaldı kesicem Bir tarafını Ayık Ol..

Üzersen beni Süzerim Seni, üzme beni Süzmiyim Seni.

Biz Sevdikmi 165 Karakterlik Mesajla Değil Bin Asırlık Delikanlı Yüreğimizle Severiz Güzelim..

Dünyanın Derdini Kederini Senin için Bıraktım Serseriliği, Bir Gülüşün yeter bana bende Bilirim Sevgiyi..

Yaşadığım Acıları Anlatsam Sana, Ne Aklın Alır Nede hayalin kalır, O Yüzden Bulaşma Bana Etiket olma Etrafımda..

Rüzgar olana, Fırtına Olurum mekanında, Yağmur Olana Güneş oluruz icabında…

Seni Ayakkabıma Kösele Diye Giyer, Ezerim haberin Olsun…

Sesini Fazla Yükseltme, Panik Atağım ona göre…

Ateş Olsan Kendini ısıtamazsın, Yağmur Olsan Düştüğün yeri Islatmazsın, Sen Daha çocuksun Büyüyünce Unutursun Evlat..

Senin Pembe Hayallerini, benim Çocuğum resim kitabına çiziyor Koçum..

Ne Kralız Ne Mafyayız Biz Delikanlıyız Adamına Göre Muemele yaparız.

Hatayı Kabullenmek Erdemliğin Kuralıdır, Hatayı Kabullenmemek Yalancıların Kuralıdır.

Tilki ol, istediğin kadar kurnaz ol, yine aslanın izinden yürürsün.

Sen Su Tabancasıyla Hırsız Polis Oynarken, Ben Sevgilimin Adını Mermilerle Duvara yazıyordum.

ALLAH’ıma kurban olurum Senin Gibi Helali Yazdığı için Kaderime…

Sesini Fazla Yükseltme, Elektirikler Kesilebilir Her An Ona Göre..

Şu Saatten Sonra Çoluk Çocukla Uğraşmak isteseydik, Çocuk kreşinde Öğretmen olurduk Evladım..

Aldığın nefesin Hakkını ver, Hayat Sadece izlemekle geçmez..

Biz Yalanlara Değil, Yalan Söyleyenlere karşıyız, Delikanlıyız Yalandan Uzağız, Yalan Dünyada gerçek Kuralları Yazarız..

Bir Gülüşüne Birde Saniyelik Farkla Kesişen Gözlerine Vuruldum gülüm..

narkoz vermeden Açık Ameliyat Yaparım Yüzünde Ona Göre Dikkatli ol…

Yaşamayı ( Hayatı ) Seviyorsan Benden Uzak Dur..
https://prensesm.yetkin-forum.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Beşiktaş Nickleri - Kara Kartal Nickleri
» Galatasaray Nickleri - Cimbom Nickleri
» Trabzon Nickleri - Hamsi Nickleri
» Fenerbahçe Nickleri - Kanarya Nickleri
» artis sözler