PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Dünyanın En Uzun Kulak Kılı Rekoru Vote_lcapDünyanın En Uzun Kulak Kılı Rekoru Voting_barDünyanın En Uzun Kulak Kılı Rekoru Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Dünyanın En Uzun Kulak Kılı Rekoru Vote_lcapDünyanın En Uzun Kulak Kılı Rekoru Voting_barDünyanın En Uzun Kulak Kılı Rekoru Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Dünyanın En Uzun Kulak Kılı Rekoru Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Dünyanın En Uzun Kulak Kılı Rekoru Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Dünyanın En Uzun Kulak Kılı Rekoru Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Dünyanın En Uzun Kulak Kılı Rekoru Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Dünyanın En Uzun Kulak Kılı Rekoru Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Dünyanın En Uzun Kulak Kılı Rekoru Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Dünyanın En Uzun Kulak Kılı Rekoru Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Dünyanın En Uzun Kulak Kılı Rekoru Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Dünyanın En Uzun Kulak Kılı Rekoru Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Dünyanın En Uzun Kulak Kılı Rekoru

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Dünyanın En Uzun Kulak Kılı Rekoru Empty
MesajKonu: Dünyanın En Uzun Kulak Kılı Rekoru   Dünyanın En Uzun Kulak Kılı Rekoru Icon_minitimeCuma Nis. 02, 2010 2:36 pm

Rekor Kulak Kılı Guinness

Kulak Kıllarının Uzunluğuyla Övünen Hintli, "Tanrı Bana Böyle Özel Bir Fırsat Verdi" Dedi.

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Kulak kıllarının uzunluğuyla övünen Hintli, "Tanrı bana böyle özel bir fırsat verdi" dedi.

KULAK KILLARIYLA REKOR KIRDI...

Kulak kıllarına özel bakım yaptıran Hintli, Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için başvurdu.

Dünyanın en uzun kulak kıllarına sahip olan Radhakant Bajpai, bu rekorunu Guinnesse Rekorlar Kitabı'na sokmak için başvuru yaptı. İki kulağındaki kılların uzunluğu 25 santimi bulan Hintli Bajpai, kılların kırılmaması için özel bakım yapıyor.

Tanrının kendisine böyle özel bir fırsat tanığınını belirten Bajpai, "Tanrı bana çok özelmişim muamelesi yapıyor" dedi
https://prensesm.yetkin-forum.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» En Uzun Aç Kalma Rekoru
» Dünyanın En İğrenç Rekoru
» Dünyanın En Zayıf İnsan Rekoru
» Dünyanın En Uzun Konseri
» Dünyanın En Uzun Kelimeleri