PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Dünyanın En Hızlı Golü Vote_lcapDünyanın En Hızlı Golü Voting_barDünyanın En Hızlı Golü Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Dünyanın En Hızlı Golü Vote_lcapDünyanın En Hızlı Golü Voting_barDünyanın En Hızlı Golü Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Dünyanın En Hızlı Golü Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Dünyanın En Hızlı Golü Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Dünyanın En Hızlı Golü Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Dünyanın En Hızlı Golü Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Dünyanın En Hızlı Golü Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Dünyanın En Hızlı Golü Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Dünyanın En Hızlı Golü Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Dünyanın En Hızlı Golü Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Dünyanın En Hızlı Golü Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Dünyanın En Hızlı Golü

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Dünyanın En Hızlı Golü Empty
MesajKonu: Dünyanın En Hızlı Golü   Dünyanın En Hızlı Golü Icon_minitimeCuma Nis. 02, 2010 7:44 pm

Dünyanın En Hızlı Golü

İngiltere Futbol Federasyonu, 25 yaşındaki Marc Burrows'un 'rekor golünü', 3 Nisan'da amatör küme takımları Cowes Sport ile Eastleigh arasında Wight Adası'nda yapılan maçta attığını açıkladı.

Federasyondan yapılan açıklamada, maçın hakeminden alınan açıklamaya dayanılarak, 'Marc Burrows'un attığı golün, şimdiye kadar atılan en hızlı gol olduğu söylenebilir' denildi.

'En hızlı gol'ün sahibi Burrows, The Guardian Gazetesi'ne verdiği demeçte golünü, 'Başlama vuruşunu yapan arkadaşım Michael Poller topu önüme yuvarladı, ben de çok hızlı vurdum ve gol oldu' dedi. Genç futbolcu, topa vurduğu sırada rüzgarın kendi lehlerine çok sert estiğini de sözlerine ekledi.

Guiness Rekorlar Kitabı'na girmeyi umut eden Burrows'un 2.5 saniyede attığı golden önceki rekor, 2.8 saniyeyle Arjantinli Ricardo Olivera'ya aitti. Arjantinli futbolcu rekor golünü, 26 Aralık 1998'de atmıştı.
https://prensesm.yetkin-forum.com

Dünyanın En Hızlı Golü
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Dünyanın En Derin Gölü
» Dünyanın En Hızlı Berberi
» Dünyanın En Hızlı Öpen Adamı
» Dünyanın En Büyük Mantarı
» Dünyanın En Büyük Salatası