PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
kaLbimi asTımM Bu qéCé .. ... Vote_lcapkaLbimi asTımM Bu qéCé .. ... Voting_barkaLbimi asTımM Bu qéCé .. ... Vote_rcap 
LagaLuga (508)
kaLbimi asTımM Bu qéCé .. ... Vote_lcapkaLbimi asTımM Bu qéCé .. ... Voting_barkaLbimi asTımM Bu qéCé .. ... Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
kaLbimi asTımM Bu qéCé .. ... Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
kaLbimi asTımM Bu qéCé .. ... Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
kaLbimi asTımM Bu qéCé .. ... Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
kaLbimi asTımM Bu qéCé .. ... Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
kaLbimi asTımM Bu qéCé .. ... Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
kaLbimi asTımM Bu qéCé .. ... Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
kaLbimi asTımM Bu qéCé .. ... Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
kaLbimi asTımM Bu qéCé .. ... Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
kaLbimi asTımM Bu qéCé .. ... Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

kaLbimi asTımM Bu qéCé .. ...

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

kaLbimi asTımM Bu qéCé .. ... Empty
MesajKonu: kaLbimi asTımM Bu qéCé .. ...   kaLbimi asTımM Bu qéCé .. ... Icon_minitimeCuma Nis. 02, 2010 8:38 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Kalbimi astım bu gece!
Hiç korkmadan,
Gözlerimi kapatmadan ve seni son bir kez daha bile düşünmeden astım bu gece!!!

Ellerimi kalbime buladım...Gözlerimi sana boyadım son kez!Siyahtan başka bir renk yakıştıramadım gözlerine... En derin,en soğuk en içli renk artık benim için siyah...Belki bir inci kadar saf değil,belki bir bulut kadar ferahta değil bakışların bu yüzden olabilir..Ve bildiğimiz bütün diğer renkler senin gözlerinde solabilir!!!

...Ben beyazdım

Kapkaranlık bir geceye sarılmış,kalbimi asmış ve siyaha bulanmış bulundum sabaha karşı evimde... Soranlar oldu,anlamsız bulundu...Kalbimi aradılar önce(senden gayri herkes oradaydı)... Herşey bulundu...En çabuk karanlığı buldular odamda...Sonra bir beyaz mendil ve gözlerimden akmış siyah boyalar!!!

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

...Ben beyazdım...Kalbim kapkara..Kalın bir halatta,dününe küsmüş,yarını düşleyen gözleri vardı...Bir damla yaş gördüler siyahtan çalma!!

Düşlerimi astım ben bu gece...Umudum yitti,yokolup gitti!!!Ellerime baktılar sonra..olamazdı.. Aldığın güller hala kıpkıkırmızı... Neden solmamışlardı?Neden hala nefret,duygular,gözlerim,sözlerim,umutlarım,hayall erim simsiyahken güller kıpkırmızıydı?Bir anlamı olmalıydı!!!

Yavaş yavaş döküldü ellerimden yapraklar...Hayır olamazdı..Ben böyle karanlıklar içindeyken güller kırmızı kalamazdı..sonra bir kaç kelime söylediler!!!

Yaprakların ucunda yazılar belirmeye başladı!
Sen içini kaprkara zindanlarda tutarsın belki..
Yüreğini hiç acımadan darağacına asabilirsin...
Benim nefes almak için sana ihtiyacım var!!
Sen yüreksizken ben de yaşayamam ki!!!

İşte bu satırlar hayata dönmemin tek sebebi olabilirdi!
https://prensesm.yetkin-forum.com

1 sayfadaki 1 sayfası