PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Nokia Batarya Kontrol Vote_lcapNokia Batarya Kontrol Voting_barNokia Batarya Kontrol Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Nokia Batarya Kontrol Vote_lcapNokia Batarya Kontrol Voting_barNokia Batarya Kontrol Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Nokia Batarya Kontrol Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Nokia Batarya Kontrol Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Nokia Batarya Kontrol Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Nokia Batarya Kontrol Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Nokia Batarya Kontrol Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Nokia Batarya Kontrol Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Nokia Batarya Kontrol Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Nokia Batarya Kontrol Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Nokia Batarya Kontrol Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Nokia Batarya Kontrol

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Nokia Batarya Kontrol Empty
MesajKonu: Nokia Batarya Kontrol   Nokia Batarya Kontrol Icon_minitimeCuma Nis. 02, 2010 10:49 pm

Nokia Batarya Kontrol
Nokia Kullananlar (Çok Önemli)
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Kullandığınız bataryanın bu açıklamada sözü edilen ürünler arasında yer alıp almadığını öğrenmek için şunları yapmanız gerekmektedir:

1) Mobil cihazınızı kapatın ve batarya modelini kontrol edin. Bataryanız BL-5C model değilse, bu açıklama kaps***** girmemektedir ve dolayısıyla yenilenmesine gerek yoktur.

2) Bataryanızın modeli BL-5C ise, bataryayı mobil cihazınızdan çıkarın ve arkasındaki 26 karakterli batarya numarasını bulun. Bu numarayı, aşağıda belirtilen alana yazın. Bataryanızın değişim kaps***** girip girmediği size bildirilecektir.
elefonumun bataryası durduk yere inanılmaz ısınıyordu.
Elimde patlayacak, elimde patlayacak derken yeni batarya aldım bu dertten kurtuldum.

Ancak bugün nokia sitesinde rastladığım yazı ile olayı anladım.
Bazı bataryalar hatalı üretilmiş ve tehlike saçmakta.
Nokia da bunu yaparsa diyecek bir şey kalmıyor.
Yeni bataryam adresime yollanmış durumda.
iki tane sıfır bataryam oldu elimde Sizlerde mutlaka telefonlarınız kontrol ediniz.

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
https://prensesm.yetkin-forum.com

Nokia Batarya Kontrol
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Nokia Cep Telefonları için Bazı Şifreler
» ADSL Kota Kontrol Etme Programı
» Nokia cep telefonlarına format atma
» Nokia N73 İçin Tuş Kilidi Programı
» Nokia Güvenlik Kodunu Kırın