PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
damar nickler çook fenaaaaa!! Vote_lcapdamar nickler çook fenaaaaa!! Voting_bardamar nickler çook fenaaaaa!! Vote_rcap 
LagaLuga (508)
damar nickler çook fenaaaaa!! Vote_lcapdamar nickler çook fenaaaaa!! Voting_bardamar nickler çook fenaaaaa!! Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
damar nickler çook fenaaaaa!! Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
damar nickler çook fenaaaaa!! Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
damar nickler çook fenaaaaa!! Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
damar nickler çook fenaaaaa!! Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
damar nickler çook fenaaaaa!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
damar nickler çook fenaaaaa!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
damar nickler çook fenaaaaa!! Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
damar nickler çook fenaaaaa!! Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
damar nickler çook fenaaaaa!! Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

damar nickler çook fenaaaaa!!

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

damar nickler çook fenaaaaa!! Empty
MesajKonu: damar nickler çook fenaaaaa!!   damar nickler çook fenaaaaa!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 03, 2010 1:24 am

∂üşмαη кєℓιмєѕιηιη αηℓαмιηι αякα∂αş ѕιƒαтιηι тαşιуαηℓαя∂αη öğяєη∂ιм...!

ѕєяѕєяιℓιк мι ؟ üѕтüмüzє уσк. ѕєνgιмι ؟ öℓüмüηє. αşк мı ؟ єη güzєℓιηє. ιçмєк мι ؟ αѕℓα. кανgα мı ؟ αтαяα αтαя, ѕαтıяα ѕαтıя..!

Dermansız Dert Olmaz Sevdasız Gönül Olmaz O Gözler Neden Bana Bakmaz Küsme Sakın Birtanem Sensiz Hayat Olmaz !!!

Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana 3 günLük dünya ne sana kaLır ne ßana ..!!!

ѕєνgιуι тαşıмαк ∂єğιℓ нαѕяєтι çєкмєк zσя...güℓмєуι υиυтмαк ∂єğιℓ αğℓαмαуα αℓışмαк zσя...уαşαмαк ∂єğιℓ özℓєуιρтє göяємємєк zσя

€g€я $€νg!η ß!я н€ν€$$€ g€яç€к ∂€1ℓ нαуαℓ$€ η!¥€т!η $€ν!ρ α¢1 ν€ям€к$€ $€νм€ ß€η1 αякα∂a$...

KıyMeT ßiLméYén KaLßé SévGim HaRaM,YoLuNu ßéKLéYip GéLméYéNé YazıKLaR,SévDim DéyiPTé aLDaTaNa LanéT,ßéNi SonSuzA KaDaR SévéNé ßu CaNım KuRßan oLSun…!

SİTEM ETMA ALLAHA GÜNAHKAR OLURSUN,GÖNÜL VERME KULUNA İSYANKAR OLURSUN

Geceleri Gelme Jilet Tutarım..Uzatma Kollarını Sanada Atarım Senin İçin Aglar Kendimi Dograrım Dedim Yaa Güzelim Ben PİSKOPATIM!!

Ne Orhan Ne Ferdi Anlamaz Derdimi Bari Sen Söyle Müslüm Baba Nereden Sevdim O Zalimi!!!

50 50 yüz biz müslümcüyüz arabesktir tarzımız müslüm baba baştacımız..

Çilemizse çekeriz Kaderimizse güleriz Müslüm Baba isterse önünde Diz çökeriz..

Olmasaydı Derdimiz Söylermiydi Ferdi Abimiz!!!

Kesersin bileklerin kesilmez işte o zaman anlarsın iki kere Ölünmez..

Hayat bi kumarmış Bizler oyuncu Mutluluk yolunda Benim SONUCU!!

Kartallar Yüksek Uçar Kargalar Sürü Gezer Bizden Sonra Buralarda Azrail Racon Keser!!!

Kaderle Oturup Zarmı Sallasam!

Sevdikce Sayende Günahkar Oldum!
https://prensesm.yetkin-forum.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Damar Nickler
» Arabesk Damar Msn Nickler
» Damar NiCKLERİ
» isyankar nickler
» iSYANKAR Nickler...