kadirime Sana hemen yazmak geldi icimden icimde ki duygularimi anlatmak istedim cok korktum haber vermeden gidersin diye hemen kagit kalemi aldim elime belki his ettiklerimi kagitlara dökersem rahatlarim diye düsündüm cok düsündüm elim kolum bagli bekleyemedim .sana daha okadar cok seyler anlatacaktim daha cok mektup yazacaktim satirlara dökecektim duygularimi.. haytirliyormusun hani sen bana birkere ben kanadaya gitmeyi düsünüyorum demistin bende git eger orda mutlu olabileceksen durma git demistim ama simdi gercekden de gidiyorsun inanmak bile gelmiyor icimden gitmezsin sanmistim burda kalirsin yada türkiye ye gidersin sanmistim ama sana bisey söyliyim mi kadirim icimde bir ses orda cok ama cok mutlu olacagini söyliyor gercekden de ben icimde ki sese cok inaniyorum ve beni hic yaniltmadi da sende inan oldumu bütün kalbinle inan mutluluga inanki oda seninle arkadas olsun : 40 yil düsünsem böyle bir mektup yazicagim aklima gelmezdi Kader iste... biliyormusun kadirim ben seninle bu dünyada kimsenin yasamadigini yasadim okadar güzeldiki bence bu güzel sevgiyi kimse tatmadi sözlerle anlatamadigim hissler duygular günler yasadim. Göremedim bile seni dokunamadim sana olsun hayat belki birgün görüsürüz biryerde ne biliyorsun belki kader bulusturur bizi hem sen istersen ben kanadaya snei ziyaret etmeye gelirim yada istersen bol bol mektup yazarim istersen hep ararim seni sende bana mektup yazarsin bana kanadayi anlatirsin yazarsin dime kadirim. Biliyorum biz ayrildik artik ama yinede sana kadirim demek geliyor icimde kizma bana oldumu ama sen istersen yinede beraber olabiliriz ben hep destek olurum sana yemin ederim seni yalniz birakmam oralarda yada Istersen arkadas oluruz ben hep senin yaninda olurum destek olurum ben sana hemde ömür boyu. Sen benim icin cok ama cok degerlisin senin mutlulugun icin öl de ölürüm canimsin sen canim ben canimin üzülmesini hic istermiyim. Kurbanin olam herseyim sen benim varim yogumsun unutma beni oldumu sen benim numarami ezbere biliyorsun ara beni canin SIKILIRSa ara morelin bozulursa yada biriyle konusmak dertlesmek istersen ara biliyorsun sen herseyimsin ben senin yoluna yol olurum saat kac olursa olsun ara oldumu sakin ama sakin unutma beni. Sen benim yüregimdesin ve yüregimin sahibi de hep kalacaksin ne olursa olsun. Ayrilik mektubu mu yaziyorum ben sana ? senin ne düsündügünü bilmiyorum belki beni hic aramazsin zor olur diye ama ben sana Hoscakal demek istemiyorum .... biliyorum senin icin hersey cok zor yemin ederim seni benim kadar anlayan yokdur ben seni anliyorum kadirim hemde cok iyi. Keske hersey baska olsaydi ozaman bende gelirdim senle seni yalniz birakmazdim zorla pesine takilirdim yemin ederim olsun hersey güzel olacak ben biliyorum vallah iyi olacak hele sen bi git bak gör ne cabuk hersey degisecek birden renga renk olacak mutlulugu bi yakalayacaksin hemde ömür boyu : Kadirim sen beni hep ama hep güldürdün hic üzülmemei istemedin sakalarin hala kulagimda cinliyor icinde firtinlar kopsada üzgün olsanda beni güldürdün sirf ben mutlu olayim diye sen nasil nasil bir insansin yüce allahim seni de hep güldürsün hep mutlu etsin sana gelen herseyi ama herseyi bütün dertleri bana versin hep allahim yönlüne göre versin insallah ama insallah hersey istedigin gibi olur kadirim allah razi olsun senden eger seni bilmeden kirdiysam yada bilmeyerek ütdüysem aff et beni...ben hep senin yanindayim hic görüsmesekde hic konusmasakda ne olursa olsun ben hep senin yanindayim hakkim herseyim helal olsun sana hakkini helal et kanada cok soguk olur sicak giyin oralarda kendine nolur cok iyi bak ben seni hic ama hic unutmicam sende beni unutma olurmu seni cok cok ama cok seviyom hemde sevicem hemde cok sevicem asli