PRenSeSm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRenSeSm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
Admin (1117)
Bir Komutanın Duygulu Mektubu Vote_lcapBir Komutanın Duygulu Mektubu Voting_barBir Komutanın Duygulu Mektubu Vote_rcap 
LagaLuga (508)
Bir Komutanın Duygulu Mektubu Vote_lcapBir Komutanın Duygulu Mektubu Voting_barBir Komutanın Duygulu Mektubu Vote_rcap 
Dragon (87)
DamneD (85)
LiLPro (31)
askkolik (21)
Jaws (20)
_nERqiSs_ (13)
SonyEricsson (12)
uLtraSLan (7)
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
»  Kıyamet Melekleri & Legion (2010)DVDRip.XviD (700MB) TR
Bir Komutanın Duygulu Mektubu Icon_minitimePtsi Ağus. 30, 2010 7:29 am tarafından Admin

» Npc Çeşitlerimiz
Bir Komutanın Duygulu Mektubu Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 6:52 pm tarafından Admin

» MeedMt2 süper hamacili server
Bir Komutanın Duygulu Mektubu Icon_minitimePerş. Nis. 29, 2010 5:59 pm tarafından LagaLuga

» DamneD....
Bir Komutanın Duygulu Mektubu Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 9:41 pm tarafından Admin

» Forumun Anne and BaBası
Bir Komutanın Duygulu Mektubu Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:20 pm tarafından LiLPro

» SiRmC - Duygusal Ergen (EMO Diss)
Bir Komutanın Duygulu Mektubu Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 9:10 pm tarafından LiLPro

» DamneD Bi Elde Buna At :)
Bir Komutanın Duygulu Mektubu Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 8:09 pm tarafından LagaLuga

» DamneD Yardım Please :)
Bir Komutanın Duygulu Mektubu Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 10:10 pm tarafından DamneD

» DamneD Yardım Please :)
Bir Komutanın Duygulu Mektubu Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:16 pm tarafından LagaLuga

Bir Komutanın Duygulu Mektubu

YazarMesaj
LagaLuga
Super Moderatör
Super Moderatör
LagaLuga

Bir Komutanın Duygulu Mektubu Empty
MesajKonu: Bir Komutanın Duygulu Mektubu   Bir Komutanın Duygulu Mektubu Icon_minitimePtsi Nis. 12, 2010 2:40 pm

Canım sevdiğim...Çiçeğim...Aşkım... Keşke diyemiyeceğim kadar uzağım artık. ... O kadar ısıtmak istedim ki nefesimle sırtını. Keşke yüreğine en güzel aşk şarkı sözlerilarını fısıldayabilseydim. Yapamadım aşkım...Kelimelerden utandım... Ellerim ellerini sevdi çiçeğim ...Dudaklarım koynunu Gözlerim yüreğini...O güzel içinde güneş saklı yüreğini... Elimden birşey gelmiyo... Artık çok geç... Yolların ortasında gözlerin gözlerimi esir aldı aşkım... Kapatamadım...güneş dolu yüreğine yağmurlar yağdırdım. Affet beni... Çevremi saran bulutları dağıtmaya yetmedi rüzgarım... Sesini duyar gibiyim aşkım ... Nefesim nefesine nefes katsın istedim ama olmadı. O küçücük nefesi içine üfleyemedim. ... Olmadı aşkım. Adının fısıldadığı masalları fısıldayamadım nefesine. Bir varmış bi yokmuşta kaldı fısıldamam ötesini fısıldayamadım... Güneş dolu yüreğine yağmurlar yağdırdım... Nefesim nefesine nefes katsın istedim olmadı aşkım.... O zilin sesini duyduğun ana lanet ediyorum.... Toprağın olmak varken mezar Güneş olmak varken gölgen oldum..... Sen elini uzattığında kalbimi sakladım.... Aşkım seni de yanımda götürüyorum..... O gittiğim yerde binlerce kez haykıracağım..... Seni seviyorum çiçeğim... Tek aşk vatan aşkı derdim ama bilmezdim benim vatanım senmişsin.. "“Umarım güneşli bir gün başka bir nefes Daha güçlü üfler yüreğine aşkım ve ben çıkar giderim”

Bir Komutanın Duygulu Mektubu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Veda Mektubu Ağlattı