DamneD Admin
Mesaj Sayısı : 85 Kayıt tarihi : 21/03/10 Yaş : 41 Nerden : Kayseri
| Konu: Ferhat Tunç - Tüm fuLL aLbümLeri Salı Mart 23, 2010 10:04 pm | |
| Ferhat Tunç - Delal (1982 de Ozan Bolşevik adıyla çıkardığı ilk albüm)
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
1-)Almanya Kurtulusmu 2-)Bayram benim Neyime 3-)Duyun Pasalar 4-)Lemin Welat 5-)Meric Suyun Geceriken 6-)Ölümü Kucaklayanlar 7-)Savasmaya Hazir Ol 9-)Teslim Olmadi 10-)Vay Delal Delal 11-)Ver Elini Daglar 12-)Zorbaci[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Vurgunum Hasretine 1986[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1-) Kerem Gibi Söz : Nazım Hikmet Müzik : Ferhat Tunç 2-) Söyleyin Ağlamasınlar Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 3-) Can Şahin İdik Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 4-) İnsanları Sevmek Söz : Bedrettin Aykın Müzik : Ferhat Tunç 5-) Birleşir Ellerimiz Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 6-) Nazlı Gülüm Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 7-) Vurgunum Hasretine Söz : Muzaffer Oruçoğlu Müzik : Ferhat Tunç 8-) Uyu Yavrum Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 9-) Canım Kardeşim Söz : Muzaffer Oruçoğlu Müzik : Ferhat Tunç 10-) Yaylamızın Türküsü Söz : Ferhat Tunç Müzik : FerhatTunç
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ay ışığı Yana Yana 1987[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1-) Diliyar Söz : Muzaffer Oruçoğlu Müzik : Ferhat Tunç 2-) Kınalı Kızım Söz : Muzaffer Oruçoğlu Müzik : Ferhat Tunç 3-) Yaşanılan Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 4-) Can Dost Söz : Kutsiye Bozoklar Müzik : Ferhat Tunç 5-) Tohum Söz : Muzaffer Oruçoğlu Müzik : Ferhat Tunç 6-) Bu Memleket Bizim Söz : Nazım Hikmet Müzik : Ferhat Tunç 7-) İstanbul'u Söylüyorum Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 8-) Şu Munzur'un Dağlarında Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 9-) Ay Işığı Yana Yana Söz : Nihat Behram Müzik : Ferhat Tunç 10-) Çal Seyrani Söz : Aşık Seyrani Müzik : Ferhat Tunç 11-) Vaylar Beni Söz : Muzaffer Oruçoğlu Müzik : Ferhat Tunç
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Vuruldu 1989[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1-) Ölümler Gördüm Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 2-) Aniden Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 3-) Adı Özgürlük Olan Söz : Yaşar Miraç Müzik : Ferhat Tunç 4-) Vay Aslanım Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 5-) Bu Yürek Bu Sevda Var İken Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 6-) Kavga Senin İçindir Söz : Nihat Behram Müzik : Ferhat Tunç 7-) Bahar Gelmedi Bu Yıl Söz : Bedrettin Aykın Müzik : Ferhat Tunç 8-) Nice Günün Nice Gecen Söz : Nihat Behram Müzik : Ferhat Tunç 9-) Babanı Unutma Yavrum Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 10-) Vuruldu Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Istanbul Konserleri I 1989[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1-) Yaşamak Direnmektir Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 2-) Vurgunum Hasretine Söz : Muzaffer İlhan Erdost Müzik : Ferhat Tunç 3-) Avşar Elleri Söz : Anonim Müzik : Anonim 4-) Şu Munzur'un Dağlarında Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 5-) Beton Gülü Söz : Muzaffer Oruçoğlu Müzik : Ferhat Tunç 6-) Vay Beni Vaylar Beni Söz : Muzaffer Oruçoğlu Müzik : Ferhat Tunç 7-) Meskenim Dağlardır Söz : Sabahattin Ali Müzik : Sadık Gürbüz 8-) Hekimoğlu Söz : Anonim Müzik : Anonim 9-) Dersim Dört Dağ İçinde Söz : Anonim Müzik : Anonim 10-) İsmaile Ağıt Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 11-) Alev Alev Yandık İşkencelerde Söz : Aşık Emekçi Müzik : Ferhat Tunç 12-) Canım Kardeşim Söz : Muzaffer Oruçoğlu Müzik : Ferhat Tunç 13-) Özgürlük Mahkumları Söz : Aşık Emekçi Müzik : Aşık Emekçi 14-) Bu Nasıl İstanbul Söz : Ruhi Su Müzik : Ruhi Su
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gül Vatan 1990[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1-) Dağlarda Dügün Var Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 2-) Böyledir Can Demedimmi Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 3-) Kavgamın Öyküsü Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 4-) Özlemin Dili Olsaydı Söz : Nihat Behram Müzik : Ferhat Tunç 5-) Niceleri Ateşti (İntifada) Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 6-) Ömür Verdim Yollarına Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 7-) Adımız İsyan Bizim Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 8-) Bir Küçücük Çocuğum Ben Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 9-) Ben Halkımın Ozanıyım Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 10-) Duyar Oldum Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 11-) Sevgili Yurdum Söz : Nihat Behram Müzik : Ferhat Tunç 12-) Gülvatan Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ateş Gibi 1991[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1-) Aşk Neye Yarar Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 2-) Merhaba Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 3-) Düşlerimi Aldı Gece Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 4-) Kırık Bir Şarkı Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 5-) Sabah Olmadan Gel Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 6-) Ateş Gibi Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 7-) İnfaz Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 8-) Hasretine Tutuşurum Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 9-) Yaşadığımız Günler Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 10-) Gel de Geleyim Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 11-) Masal Degildi Yaşanan Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 12-) Ah İstanbul Yaşanmıyor Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Istanbul Konserleri II 1992[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1-) Durma Öyle Söz : Anonim Müzik : Anonim 2-) Nice Günün Nice Gecen Söz : Nihat Behram Müzik : Ferhat Tunç 3-) Dili Yar Söz : Muzaffer Oruçoğlu Müzik : Ferhat Tunç 4-) İzmirin Kavakları Söz : Anonim Müzik : Anonim 5-) Taht Savrulur Söz : Mecit Ünal Müzik : Ferhat Tunç 6-) Yaşanılan Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 7-) Vuruldu Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 8-) Mahpusun İçinde Söz : Anonim Müzik : Ruhi Su 9-) Kınalı Kızım Söz : Muzaffer Oruçoğlu Müzik : Ferhat Tunç 10-) Kanmasınlar Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 11-) Munzur (Uzun Hava) Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 12-) Sabahın Sahibi Var Söz : Ruhi Su Müzik : Ruhi Su 13-) Mavi Yazma Söz : Anonim Müzik : Anonim 14-) Vay Delal Delal Söz : Muzaffer Oruçoğlu Müzik : Ferhat Tunç 15-) Ölümü Kucaklıyanlar Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Firari Sevdam 1993[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1-) Kız Didem Söz : Muzaffer Oruçoğlu Müzik : Ferhat Tunç 2-) Tohumdur Onlar Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 3-) Yiğide Ağıt (H.Demir'in Anısına) Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 4-) Ay Işığında Göründüm Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 5-) Tutanaksız Acılar Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 6-) Ölüm de Yakışır Bize Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 7-) Dersim Yıkılmasın Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 8-) Uyandırmasın Kimse (Cizreli Çocuk) Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 9-) Sen Yine Şarkılar Söyle Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 10-) İlhan Türküsü Söz : Muzaffer İlhan Erdost Müzik : Koma Amed 11-) Ağlasın Yüreğim Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 12-) Firari Sevdam "Şahan" Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Özlemin Dağ Rüzgarı 1994[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1-) Brindarım Söz : Anonim Müzik : Anonim 2-) Ben Bir Beyaz Kuşum Söz : Suna Aras Müzik : Ferhat Tunç 3-) Gecekonduda Ölüm Söz : Kenan Sarıalioğlu Müzik : Ferhat Tunç 4-) Özlemin Dağ Rüzgarı Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 5-) Gül İçinde Söz : Hüseyin Kalaycı Müzik : Ferhat Tunç 6-) Alır Dağlar Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 7-) Bir Şehir (Sivas) Söz : İhsan Güvercin Müzik : Ferhat Tunç 8-) Bugün de Ölmedim Ben Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 9-) Uçsun Özgürlük Kuşları Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 10-) Bir Kanar Dağ Öyküsü Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç Şiir : Mehmet Çetin 11-) Korkarım Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kanı Susturun 1995[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1-) Diyarbakır Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 2-) Taşa Verdim Yanımı Söz : Anonim Müzik : Anonim Derleme: Ferhat Tunç 3-) Acının Tutanakçısıyım Söz : Ahmet Telli Müzik : Ferhat Tunç 4-) Kıvrılmış Uyur Ölüm Söz : Mehmet Çetin Müzik : Ferhat Tunç 5-) Ah Bıra Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 6-) Sana Geldim Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 7-) Yalan Bu Sevdalar Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 8-) Yaşamak Güzeldir Anne Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 9-) Ceylan Ben Seni Vuramam Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 10-) Kanı Susturun Söz : Mehmet Çetin Müzik : Ferhat Tunç 11-) Seni Düşünürüm Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç Şiir : Soysal Ekinci
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bu Yürek Bu Sevda 1996[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1-) Vay Delal Delal Söz : Muzaffer Oruçoğlu Müzik : Ferhat Tunç 2-) Görüş Gününde Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 3-) Sesleniş Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 4-) Bir Ayrılık Bir Yoksulluk Söz : Karacaoğlan Müzik : Ferhat Tunç 5-) Bu Yürek Bu Sevda Var İken Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 6-) Türkülü Kuşum (Enstrümental) Müzik : Ferhat Tunç 7-) Kinimizi Dökeriz Söz : Hasan Hüseyin Korkmazgil Müzik : Ferhat Tunç 8-) Taştın Yine Deli Gönül Söz : Yunus Emre Müzik : Ferhat Tunç 9-) Oğul Büyümeli Söz : Fazıl Hüsnü Dağlarca Müzik : Ferhat Tunç 10-) Nar Çiceği Söz : Enver Gökçe Müzik : Ferhat Tunç 11-) İnfaz Söz : Muzaffer Oruçoğlu Müzik : Ferhat Tunç
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kayıp 1997[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1-) Vay Delalê (Kürtçe) Söz : Murat Batxi Müzik : Ferhat Tunç 2-) Söyle Nerdesin? Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 3-) Kurtar Beni Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 4-) Yaro Yaro (zazaca) Söz : Anonim Müzik : Anonim 5-) Kızın Adı Özgürlük Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 6-) Metin'e Ağıt Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 7-) Yar Yar Diloy Söz : Anonim Müzik : Anonim Derleme: Ferhat Tunç 8-) Ülkem Nereye Söz : Mehmet Çetin Müzik : Ferhat Tunç 9-) Vay Delikanlı Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç-Osman İşmen 10-) Sen Yoksun Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 11-) Kayıp Söz : Mehmet ÇETİN Müzik : Ferhat TUNÇ Şiir : Mehmet ÇETİN
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kavgamın Çiçeği 1999[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1-) Mülayim Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 2-) Kavgamın Çiçeği Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 3-) Savaşa Hayır Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 4-) Sen Ağlama Yar Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Yusuf Hayaloğlu 5-) Can Dostum Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 6-) Yıldızım Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 7-) Halay Bizim Söz : Ahmet C. Akyol Müzik : Ferhat Tunç 8-) Uçurum Şarkısı Söz : Mehmet Çetin Müzik : Ferhat Tunç 9-) Gülmene Oğul Söz : Hüseyin Akdemir Müzik : Hüseyin Akdemir 10-) Ödedim mi Bedelini Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 11-) Sende mi Heycan Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 12-) Sevdiyar Söz : Ahmet C. Akyol Müzik : Ferhat Tunç
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Her Mevsim Bahardır 2000[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1-) Uslanmaz Yüreğim Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 2-) Munzur'un Kızı Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 3-) Senin Uğruna Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 4-) Eyvah Söz : Mehmet Çetin Müzik : Ferhat Tunç 5-) Aydınlar Pusuda Söz : Suavi Müzik : Ferhat Tunç 6-) Barışsın İnsanlık Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 7-) Baba Munzur Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 8-) Her Mevsim Bahardır Müzik : Ferhat Tunç Şiir:Yılmaz Odabaşı&Ferhat Tunç 9-) Vur Ben Ölem Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 10-) Sen Ateş Ol Söz : Yılmaz Odabaşı Müzik : Ferhat Tunç 11-) Rüzgar Eser Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Şarkılarım Tanıktır 2002[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1-) Brindarım Söz : Anonim Müzik : Anonim 2-) Düşlerimi Aldı Gece Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 3-) Merhaba Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 4-) Yaşanılan Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 5-) Kanmasınlar Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 6-) Vuruldu Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 7-) Bugün Degil Yarınsın Sen Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 8-) Dili Yar Söz : Muzaffer Oruçoğlu Müzik : Ferhat Tunç 9-) Vurgunum Hasretine Söz : Muzaffer Oruçoğlu Müzik : Ferhat Tunç 10-) Vaylar Beni Söz : Muzaffer Oruçoğlu Müzik : Ferhat Tunç 11-) Hani Benim Gençligim Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ahmet Kaya 12-) Bir Kanar Dağ Türküsü Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 13-) Özlemin Dili Olsaydı Söz : Nihat Behram Müzik : Ferhat Tunç 14-) Aşkımızın kıblesi Söz : Bülent Güldal Müzik : Ferhat Tunç
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Nerdesin Ey Kardeşlik 2003[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1-) Niyo (Zazaca) Söz : Kamer Söylemez Müzik : Ferhat Tunç 2-) Mahsuni Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 3-) Vay Aslanım Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 4-) Bir Kadın Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 5-) Üst Üste Vurulduk Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 6-) Diyarbekir Söz : Cıwan Haco Müzik : Cıwan Haco 7-) Işığın olam (semah) Söz : Sebile Çetin Müzik : Ferhat Tunç 8-) Buğulu Atlas Müzik : Ferhat Tunç Şiir : Yılmaz Odabaşı 9-) Dağlarda Ölmek İsterim Söz : Yılmaz Odabaşı Müzik : Ferhat Tunç 10-) Ne Çare Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 11-) Nerdesin Ey Kardeşlik Söz : Ahmet Can Akyol Müzik : Ferhat Tunç 12-) Aslanımı Dağlara Verdim Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 13-) Zehra Kız Canan Kız Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 14-) Akşam Olanda Söz:Anonim Müzik:Anonim Derleme:Ferhat Tunç
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sevmek Bir Eylemdir 2005[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1-) Sevmek Bir Eylemdir Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Nurten Geroğlu 2-) Alişero Söz : Umur Hozatlı Müzik : Ferhat Tunç 3-) Oğul Söz : Gülter Kanlı Müzik : Kıvırcık Ali 4-) İçerden Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 5-) Sêwlê Söz : Umur Hozatlı Müzik : Ferhat Tunç 6-) Nerdesin Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 7-) Aynı Tanrı'nın Çocukları Söz:Umur Hozatlı Müzik:Ferhat Tunç Şiir:Umur Hozatlı 8-) Yıkasım Gelir Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 9-) Yangına Düştüm Söz : Ferhat Tunç Müzik : Ferhat Tunç 10-) Dersimli Çocuk Söz : Yusuf Hayaloğlu Müzik : Ferhat Tunç 11-) Kevengin Yollarında Söz : Anonim Müzik : Anonim 12-) Ninnayê Söz : Anonim Müzik : Anonim
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ateşte Sınandık 2006[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1. Annem 2. Öykümüzü Söylemezler 3. Biko 4. On Yedi Can 5. Cogalalim 6. Xanim Ninay 7. Ateste Sinandik 8. Qurbana Caven Te 9. Dilocan 10. Neyleyim 11. Xo Be Xo [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Çığlıklar Ülkesi 2009[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1-) Kızıl Bir Güldün Söz: Yusuf Hayatoğlu Müzik: Ferhat Tunç 2-) Memleketim Söz: Ferhat Tunç&Ahmet Can Akyol Müzik: Ferhat Tunç 3-) Çığlıklar Ülkesi Söz: Ahmet Can Akyol Müzik: Ferhat Tunç 4-) Söz Bitti Söz: Ahmet Can Akyol Müzik: Osman İşmen 5-) Ölüm Tanrıları Söz: Ahmet Can Akyol Müzik: Ferhat Tunç 6-) Uşene Mi (Zazaki) Söz & Müzik: Ferhat Tunç 7-) Dilo Yaman Söz: Ahmet Can Akyol Müzik: Ferhat Tunç 8-) Dev Vurmayın (Diyerbekir) Söz & Müzik: Ferhat Tunç 9-) Oy Gelin Söz: Tacim Çiçek Müzik: Ferhat Tunç 10-) Çawkeşa Min Nanay Söz & Müzik: Anonim 11-) Ayrılık Söz: Tacim Çiçek Müzik: Ferhat Tunç 12-) Ölüm Gelirse Söz: Ahmet Can Akyol Müzik: Ferhat Tunç 13-) Bıveso (Zazaki) Söz & Müzik: Hüseyin Ayrılmaz 14-) Ere Serdo (Zazaki) Söz: Xemer Söylemez Müzik: Ferhat Tunç
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|