DamneD Admin
Mesaj Sayısı : 85 Kayıt tarihi : 21/03/10 Yaş : 41 Nerden : Kayseri
| Konu: Dilek Pinar Full Albümleri Salı Mart 23, 2010 10:16 pm | |
| Dilek Pinar - Randevu 2008
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Dilek Pinar - 01 Yeni Bir Sevgili Dilek Pinar - 02 Randevu Dilek Pinar - 03 Fazla Geldim Dilek Pinar - 04 Hayra Alamet Dilek Pinar - 05 Pist Dilek Pinar - 06 İyi Bilirsin Dilek Pinar - 07 Kitap Dilek Pinar - 08 Pisi Pisi Dilek Pinar - 09 Durum Vahim Dilek Pinar - 10 Pist (Remix) Dilek Pinar - 11 Aşığım Sana
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Dilek Pinar - Nazar Degmesin 2004
Dilek Pınar - 01 Aşk Kazası Dilek Pınar - 02 Aşkım Dilek Pınar - 03 Bilemezsin Sen Dilek Pınar - 04 Esmerim Dilek Pınar - 05 Gitme Sevdigim Dilek Pınar - 06 Kıyarım Bu Canıma Dilek Pınar - 07 Nazar Degmesin Dilek Pınar - 08 Sana İnat Dilek Pınar - 09 Son Şansın Dilek Pınar - 10 İnanamam Dilek Pınar - 11 Şaka Gibi Dilek Pınar - 12 Ben Onlardan Degilim
Dilek Pinar - Sen Kazandin Single 2003
Dilek Pınar - 01 Sen Kazandın (Orjinal) Dilek Pınar - 02 Sen Kazandın (Techno) Dilek Pınar - 03 Sen Kazandın (Latin) Dilek Pınar - 04 Sen Kazandın (Metal)
Dilek Pinar - Ugurlar Olsun 2000
Dilek Pinar - 01 Seviyorum Dilek Pinar - 02 Istemem Seni Dilek Pinar - 03 Ugurlar Olsun Dilek Pinar - 04 Vurur Geceler Dilek Pinar - 05 Vezir Dilek Pinar - 06 Yok Olmaz Dilek Pinar - 07 Senden Baska Benden Baska Dilek Pinar - 08 Gunume Gunes Dilek Pinar - 09 Icin Icin Yaniyor Dilek Pinar - 10 Geceler Yarim Oldu
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|